Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dioramaa

Straciłam wszystko

Polecane posty

Gość dioramaa
Ale wszystko się wali. Nic nie wychodzi. Ludzie traktują mnie jak dno, choć dla nich dobra. No i z domu chę odejść, bo mam głupich, toksycznych rodziców, którzy tylko porównują mnie z innymi.

Gość fikołek w tył
przynudzasz i nawet tu nikt z tobą nie chce gadać, teraz widzisz dlaczego ta znajoma cie wygryzła.

Gość dioramaa
Nie przynudzam, a jestem chora. Ona jest zdrowa. Nie jestem marudą w życiu, łzy zachowałam dla siebie. Wbrew temu co piszę, do niedawna byłam w swoim żywiole, chciałam sie rozwijać, no i nie brakowało mi tematów do rozmów.

Gość dioramaa
Napisałam tutaj, bo tak chciałam o tym pogadać. Co ja mam zrobić, że taka jestem ? Że nikogo nie obchodze ?

Gość Kobieto co to za powód
Oczywiście,że są.Ja takich spotkałam.

Gość dioramaa
To było na zasadzie : ' O, jaka X jest zdolna, jaka ładna, jaka super '. A ja czułam się przy niej nikim.Z dnia na dzień byłam pomijana, nie liczyłam się dla nich. Odeszłam nawet z mojgo kółka, na które także X ściągnęłam. Nie mam teraz już nic.

Gość dioramaa
Poszło także o chłopaka, który co prawda nie był mój, ale podobał mi się skrycie. Niestety on przestał zwracać na mnie uwagę, jak pojawiła się ona - ta bardziej przebojowa.

Gość dioramaa
Zalezy dla kogo. Jeśli człowiek jest chory psychicznie, przeżywa to strasznie.

Gość dioramaa
I jak mam teraz żyć ? Jak mam tak niskie poczucie wartości ? Jak czuję sie jak zbędny śmieć.

Gość dioramaa
Dlaczego nikt mi nie pomoże ?

Gość dioramaa
Nie pytam Ciebie. Potrzebuję rozmowy, a nie głupich komentarzy.

Gość kklkljkjlkjlkjllkkjl
Dioramaa, myślałaś o psychoterapii? Mi pomogła :)

Gość dioramaa
Tak. Ja chodze do psychiatry, mam niby leki, ale to słabo pomaga. Mam strasznie niską samoocene, no i to też wpływa na moje relacje z ludźmi. Miałam zawsze problemy interpersonalne, nieraz cierpiałam na samotność. Dlatego tak źle mi z tym, że utraciłam to wszystko.

Gość dioramaa
Doszłam do wniosku, że jestem gorsza, mniej zdolna itp.

Gość dioramaa
Utraciłam przede wszystkim to, co było dla mnie ważne. W jakimś sensie nawet zainteresowania. Może mam dom, dobre warunki, nie brak mi kasy, no i nic mi nie dolega, ale coś złego się ze mną dzieje.

"dioramaa Tak. Ja chodze do psychiatry, mam niby leki, ale to słabo pomaga. Mam strasznie niską samoocene, no i to też wpływa na moje relacje z ludźmi. Miałam zawsze problemy interpersonalne, nieraz cierpiałam na samotność. Dlatego tak źle mi z tym, że utraciłam to wszystko. " Poczytaj to co jest niżej:P.I wyciągnij wnioski:P.Tabletki nie są do leczenia:P.

Gość dioramaa
A niby do czego ? Miały mi pomóc w chwilach kryzysu.

Sluchaj to jeszcze niczego nie stracilas.Prosze Cie!Masz dom,kase,warunki a wiec przestan!Moze wlasnie powinnas wszystko stracic i bys sie szybko wyleczla!Bo jak ja stracilam wszystko:dom,kase,rodzine,meble,ubrania(pozar) to dopiero wtedy stanelam na wlasnych nogach i zabralam sie za zycie.Przedtem tez mi zle bylo jak Tobie.Nie doceniasz co masz.

Gość dioramaa
Ale człowiek bogaty nie musi być szcześliwy. Bo powiedzcie, czy to normalne, że zdrowa, młoda dziewczyna nagle zaczyna się czuć gorsza od innych ?

No tak nagle nic nie przychodzi!Cos musialo to wywolac!A wiec pomys kiedy sie to zaczelo i najlepiej do psychologa isc to pomoze!I robic wszystko aby sie czuc lepiej i szczytem sztuki jest czus sie lepsza niz inni.O to twoje zadanie teraz i masz po co zyc!A zyjesz tylko i wylacznie dla siebie!

Gość Jesteś nuudna
Walnij się w główkę na opamiętanie i nie zawracaj ludziom gitary.Jak zadręczałaś swoich znajomych tak jak robisz to tutaj,to nie dziw się,że odsunęli się od ciebie.

Gość Malinka ja
Przestańcie już jeździć po autorce! Widocznie podle się czuje w swojej sytuacji, skoro o tym tak pisze:-(( Bije od niej samotność!

Piszesz jak dziecko z gimnazjum, serio, zejdź na ziemię, przestań się nad sobą użalać, zajmij się studiami chociażby, chyba ta dziewczyna nie studiuje z Tobą, poczytaj książki, nie cierpię ludzi, którzy się nad sobą użalają, życie daje w kość nieustannie, sztuką jest się nie dawać.

Gość Malinka ja
Dioramaa ile masz lat?

Gość dioramaa
No, musze iść. Być może właśnie dlatego tak odbieram. Boli mnie to wszystko i nie wiem, jak się odrodzić.