Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 100-80-100 MW

wymiary 100-80-100 ! za dużo?

Polecane posty

Gość 100-80-100 MW

Ja uważam, że moje wymiary są trochę zbyt duże. W biuście mam 100 ale nic dziwnego, bo zawsze miałam duży biust, ale zdziwiłam się, że w biodrach też mam 100, myślałam, że mniej, bo mam mały tyłek w porównaniu do reszty ciała czyli do tułowia. w talii jest dużo, bo aż 80, ale odchudzam się i chcę zjechać do 60 :D Nie wiem jak to zrobię, ale schudnę! i będę mieć idealne wymiary czyli 90-60-90 :P A co sądzicie o tych moich?

Gość 100-80-100 MW
czyli w biuście 110 ? tak? To trochę nieproporcjonalnie, Może masz większy biust albo więcej tłuszczu na plecach :P odchudzasz się? do jakich wymiarów chciałabyś schudnąć?:P Ja chciałabym do 95-60-95

ja sie nie odchudzam mam bardzo duzy biust i to od zawsze a dobrze mi ze soba i nie mam zamiaru się katowac a jesli chcesz zrzucic do tych wymuarow co napisałas to marne szanse

tak trochę jak miss PGRu jeszcze w tali 95 i kompletna baryła 110-95-100 mogłybyście zrzucić te 3 cm.

Gość bziummmmmmmmmmmmmmmm
buuuuu a ja ma w biuscie tylko 78 w pasie nie wiem a w biodrach 92 :D

A dlaczego ma marne szanse zeby schudnac? co do idealnych wymiarow- jak ja zmieniam wage to mi sie i proporcje roznicuja. autorko pewnie ci szybciej bedzie z cyckow lecialo niz z bioder i dysproporcja juz bedzie :P wszystko tez zalezy od wzrostu, jak jestes niska albo wysoka to i te 90-60-90 niekoniecznie musi ladnie wygladac

Gość artus.
A wzrost masz 148..:D

Gość 90-60-90 nigdy zle nie wyglada
bo chodzi o wspolczynnik - obwod talii podzielony przez obwod bioder, ma być mniejszy niż 0.7, co do obwodu biustu - tutaj juz zalezy od budowy - szerokie plecy i maly biust moga dac taki sam wynik co ladny biust i male plecy, liczy sie proporcja- szerokosc bioder rowna szerokosci ramion i rozmiar miseczki,a nie sam obwod. 80 w pasie to duzo, 70 to max weglug mnie

te madrala, te 90 to ma byc w biuscie... wiesz jak to sie mierzy? miarka idzie pod pachami a nie na ramionach :D i nie liczy sie tylko wspolczynik WHR, bo ktos moze miec w talii 100cm a w biodrach 130 i co? bedzie taka kobieta seksowna? watpie :P

Gość szerokosc a obwod to nie
to samo, madralo :P naucz sie pojec. nie napisalam,ze wspolczynnik w przypadkach xxl jest seksowny. pisalam o wspolczyniku przy wymiarach 90-60-90. czytaj moze.

Gość szerokosc a obwod to nie
zreszta wymiary 100 cm i 130 cm akurat daja wspolczynnik sporo powyzej 0.7, liczyc tez sie mozesz nauczyc, odejmowanie i dzielenie to tez nie to samo

Moje wymiary to 87-86-120 wiek 61 Dobre proporcje?

jasne faceci szukaja idealnych wymiarow u nas a sami maja w spodniach co najwyzej 15 cm cha cha cha

a ja mam w biuscie 130 i co mam zrobic?musze sie z tym pogodzic niestety