Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bumerang c35

moj kochany facet zachowal sie jak swinia i nawet nie raczy przeprosic , jestem

Polecane posty

Tak bardzo okazywałaś mu swoją miłość, że przestał ją zauważać i przyjął za coś pewnego, nic nadzwyczajnego. W efekcie przestał Cię szanować. Teraz, kiedy nie ma już szacunku dla Ciebie, nie wróżę temu związkowi "i żyli długo i szczęśliwie", chyba, że autorka jest gotowa do końca życia się podkładać w imię swojej - jednostronnej - miłości.

Gość Prawiczek_20000
Znajdź sobie grzecznego prawiczka a nie ganiasz za jakimś balasem.

Gość bumerang c 35
nie do konca, ja wiem, ze kocha ... ale on ma cholernie trudny charakter, poza tym mial ciezkie dziecinstwo, i to sie etraz odbija . . .

On Cię kocha? Nie rozśmieszaj mnie. Jak to okazał? Bo może nie doczytałam...

Gość bumerang c 35*
Spuszcza mi się prosto w gardło i daje 10zł.

To że miał trudne dzieciństwo go nie tłumaczy, może jeszcze ma Cie bić bo mu ciężko ? Ja mam trudny charakter i kobiety zręcznie mnie unikają ;)

Facet traktuje Cię bardzo źle, a Ty jeszcze go tłumaczysz? Masz myślenie potencjalnej ofiary domowej. Jak Cię uderzy to też będziesz go tłumaczyć, że miał trudne dzieciństwo? Bo przecież Cię kocha... ehh

Gość bumerang c 35
teraz to nic nie pokazal, pokazal jakim jest chamem i ze on ma racje i to ja powinnam go przepraszac, bo sam nie ma na to wystarczajaco odwagi . Ale juz nie raz pokazal ze mu zalezy, nie wiem czemu etraz tak zareagowal

Gość bumerang c 35
nie bez przesady, uderzyc by mnie nie udezyl to wiem napewno, a gdyby kiedykolwiek taka sytuacja przyszla nawet z innym partnerem to juz rekoczynow nie mozna lekcewzazyc i tlumaczyc. On chc dominowac, a ja nie moghe pozwolic, zeby mnie tak traktowal, to nie ejst wporzadku

Gość mialam identycznie i wymiksow
yy nie wierze w to co czytam.. moj ex tez mial ciezkie dziecinstwo, ale nigdy jego zachowan w ten sposob nie tlumaczylam.. nie po to czytalam rozne artykuly (troche sie interesuje psychologia, zupelnie amatorsko), zeby sobie pozwalac na pewne zachowania, pod pozorem ciezkiego dziecinstwa. to, ze facet mial ciezkie dziecinstwo, bili go kablem albo nie dawali jesc, niczego nie tlumaczy. ty z jego przeszloscia nie masz nic wspolnego, liczy sie tu i teraz. i on musi nad soba pracowac. co masz robic? nic nie rob. scisz/wylacz telefon i zajmij sie soba. wierz mi, z tego zwiazku nic dobrego nie bedzie. ten koles odwraca kota ogonem, a to zly znak. takie teksty: spojrz na siebie tez przerabialam. nigdy mi nie powiedzial, zebysmy w ogole ze soba nie gadali, ale nieraz bylo tak, ze sie o cos sprzeczalismy i nagle sie rozlaczal, rzucal sluchawka po czym nie oddzwanial. to ja wydzwanialam a on np. jak nie mial ochoty, nie odbieral. pisalam mu smsy, zeby odebral, ponizalam sie krotko mowiac. i w imie czego? sama nie wiem. ale on CIE NIE KOCHA! a nawet jesli, to jest to chora milosc, ktora szczescia CI NIE DA. musisz to sobie wbic do glowy.

Dzieci z trudnych domów nie są zwyczajne ale to nie oznacza że należy u nich na wszytko pozwalać to ludzie którzy powinni pracować nad sobą. To że mój ojciec wyzywa matkę to nie oznacza że ja muszę tak samo i należy mi to wybaczać :). Co innego jak zasłuży kobieta na epitety a co innego jak facet wyzywa Cie i wytyka każdy twój błąd i robi afery o nieumyte szklanki itp.

Gość bumerang c 35
Napewno amcie racje, ale ejst mi bardzo ciezko. To on wciaz uwaqza, ze ja sie go czepiam, a jak mam sie nei czepiac, jak on sie tak zachowuje , mam na to spokojnie patrzec - nie umiem , to mnei rani. Nie docenia mnie. Jak mam mowic mu komplementy, jak on sam uwaza sie za jedne wieki komplement , i chyba sam nie chce nad soba pracowac . Jesli on tak do tego podchodzi, to ja nie wylecze jego kompleksow, o ktorych tez mi wpsominal , ja juz chyba nie daje rady to mnie przerasta . Nie docenia mnie .

Gość zachowałaś się
jak gówniara ! powinnaś go w tej chwili przeprosić, ugotować na obiad jego ulubione danie i zrobić mu loda z połykiem !!

moj tez mnie nie docenial, choc nawet jego koledzy mu mowili, ze ma super dziewczyne i ze niech tego nie spiprzy ale spieprzyl, miarka sie przebrala. jesli naprawde masz juz tego dosc, to go zostaw. naprawde, im szybciej tym lepiej. jak chcesz mozemy pogadac na gg, opowiem ci jak u mnie bylo bo widze duzo podobienstwa miedzy tymi dwoma facetami.

Gość związałaś się z gówniarzem
i tyle jak mogłaś wybrać takiego dupka i po cholerę kupowałaś mu ten plecak? ja bym takiego gnoja w dupie miała dlaczego z tylu facetów chodzących po ziemi ty masz dostać takiego wybrakowanego? zastanów się

Kobiety lubą takich facetów, widać tu na kafeterii ile jest tematów, mąż się wyzywa zdradza, bije, pije itp. Ja jestem spokojny i kobiety stronią ode mnie. Wnoszę więc że kobietom trzeba działaś na emocje muszą czuć, miłość, żal, strach, nienawiść ale muszą czuć ;)

moj eks jak mu kupilam prezent na urodziny, to stwierdzil, ze go nie chce, bo on nie obchodzi urodzin:) i jeszcze mial pretensje ze GO NIE SLUCHAM i robie po swojemu:)

no wlasnie nie do konca, teraz jestem z chlopakiem stonowanym, spokojnym, jak sie wkurzy to potrafi krzyknac, ale na mnie jeszcze nie podniosl glosu nigdy, wrecz przeciwnie-to ja jestem ta ostrzejsza strona. choc przy nim sie wyciszam. ja czuje sie dobrze, kiedy otacza mnie spokoj, poczucie bezpieczenstwa i wzajemny szacunek.

Gość bumerang c 35
widac coognie mnei do drani :(''' Podaj mi swoje gg

Gość bumerang c 35
ja nie wiem dziwne , ciekawe jak on by to przedstawil, jak on patrzy na to i w czym jego zdaniem zawinilam ze sie tak nosi

Gość malinkaaaaaaaaa
noo postapil beznadziejnie nawet nie ma co tu wiecej tlumaczyc , ja bym tez sie noe odzywala chcialas dobrze aa on to jak zwykly egoista zpieprzyl, niech sobie to przemysli i powinien cie przeprosic, to ze mial urodziny nieoznacza ze moze wszystko bez jaj, takze sie wyluzuj i rob swoje :)

Gość bumerang c 35
dzieki malinka:)

20865912

Gość hehehe cwaniaczki
i to jest TWÓJ KOCHANY FACET?

Gość taż to palant jakich wiele
Wiesz co powinnaś była zrobić po tym co Ci powiedział? Nic. Nie kupować plecaka, nie odzywać się, a na jego łaskawy sms opier papier dolić porządnie. Mówisz, że on Cię kocha? Gdzie i z której strony, bo to co napisałaś, to wygląda zupełnie inaczej a Ty tylko tak sobie wmawiasz. Jak ktoś kocha, to się tak nie zachowuje. Tak samo Cię traktuje jak tych swoich znajomych, których upokarza i poniża. To kawał chama i ostatniego gnojka bez cienia kultury. Nie znasz porządniejszych gości? W życiu bym się do niego więcej nie odezwała po tym co powiedział i napisał.