Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martaa90

mam problem suniete gumki/

Polecane posty

Witam mam problem kochałam sie z chłopakiem i wszystko było ok :)potem szedł sie u myc i za 4 godzinki tak mi ochota na niego przyszła ze szok no i znów no i nie stety sunęły sie nie co gumki;/ zostały tak na 1/3 wacka;/miałam dnie bezpłodne 6 dni przed okresem i martwie sie czy coś z tego może być;/gumki niby plemnikobójcze no ale ..pomocy

Jakie gumki? Chyba gumka?Stosowanie dwóch gumek to proszenie się o wpadkę. Tarcie = dziury, warto poczytać najpierw bo potem bedzie płacz, że ciąża.Zsunięcie o 1/3 niczemu nie grozi, gumka przylega wystarczająco, by nie wydostało się z niej nasienie ani preejakulat. Gorzej, gdyby zsunęła się całkiem.

bo umył sie tak na odpieprz wiec troche sie boje ze może coś z tego być..

Plemniki po kontakcie z powietrzem - giną po kilku minutach a niemal od razu stają się niezdolne do zapłodnienia. Po kontakcie z wodą - giną natychmiast.

no wiem tylko sie boje czy coś nie zostało z tamtego nasiena na gumce przy nakładaniu;/

Zgubiłam się.Skąd poprzednia gumka przy nakładaniu? Wyraź się precyzyjniej bo nie dość, że nie wiem czy stosowałaś 1 gumkę czy 2 na raz to nie wiem w jaki sposób plemniki z poprzedniej gumki mogłoby się dostać na nastepną, skoro po współżyciu starą zdjął i poszedł się umyć?

Napisałam przecież, że przy kontakcie z powietrzem plemniki stają się niezdolne do zapłodnienia - od razu - a chwilę potem giną. Więc niby jakim cudem mogłabyś być w ciąży? nie ma w tym wypadku takiej opcji.

a jeszcze takie pytanie jakiej firmy najlepsze są gumki?i w przystępnej cenie?bo mój narzeka ze calom wypłatę na gumki przewali :d no cóz ale jak widze jak on sie tak słodko meczy na siłce w domu a potem pracuje to ciężko mi odmówić:D aż mi ślinka cieknie:D

cytam sobie tak opinie i widze ze czesto sie zdaza ze pekają gumki mam takie pytanie jesli facet bedzie konczył na zewnątrz to nic sie nie stanie jak peknie gumka a kocha sie bedziemy dalej?