Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DamianZG

Oświadczyny

Polecane posty

Gość DamianZG

Witam. Krótko i zwięźle. Chcę się oświadczyć kobiecie którą kocham, myślę że już czas, tyle że nie wiem w jaki sposób?! W jakim miejscu?! Jakieś pomysły? Coś oryginalnego, coś innego! Proszę o pomoc! :(

Gość fikołek w tył
w tojtoju będzie oryginalnie i przytulnie

Gość sprośny wieprz
Przebierz się za batmana i zeskocz na nią znienacka z szafy.

Gość Brzydzia30 w pomaranczy
sam cos wymysl-bedzie oryginalnie i wyjatkowo:) co to za chlop bez pomyslu:O

Gość najlepiej wybadaj
ją. Spytaj się jakby widziała oświadczyny. Albo zobacz co ona najbardziej lubi. Pamiętaj, że dziewczyny lubią romantyczne oświadczyny typu ładne miejsce, bukiet czerwonych róż, piękna mowa i oczywiście śliczny pierścionek. Co do pierścionka - też możesz ją wybadać zabierając ją do jubilera i spytać się jej które się jej podobają. Wpisz w google oświadczyny kafeteria to wyskoczą Ci topiki pod tym tytułem i tam dziewczyny piszą jakie mogą być.

Gość krucza
Chłopak chce coś na oryginalnie, sie stara a wy od razu o "tojtoju" ;P Wręcz jej pierścionek z czymś co ona lubi i będzie dobrze kojarzyła. Bądź w scenerii którą zna i dobrze wspomina.

Gość Brzydzia30 w pomaranczy
sprosny wieprz-na batmana:D albo przebierz za lisa:P

Gość sprośny wieprz
Spytaj ją koniecznie czy pierścionek za 18 zł wystarczy. I zamów szoarme na dwoje w sfinksie, piwo możesz przynieść w plecaku i przelać pod stołem. To wersja dla oszczędnych.

Gość brzydzę się swojego nicka
Oświadcz się jej na naszej klasie. Daj jej bon na 100 eurogąbek i wirtualny pierścionek.

NIE MA PIEKNIEJSZYCH OSWIADCZYN JAK W CZASIE ROMANTYCZNEGO SEKSU! :D Muzyczka, swiece, Wy cali w olejku... Nagle spod poduszki wyciagasz pierscionek... Ahh! Kobieta nie ma prawa odmowic! :D :D :D

Myślę, że najbardziej bezpieczne miejsce na oświadczyny to ładna restauracja. Zarezerwuj wieczorem stolik. A oświadcz się w czasie deseru :)

A oświadcz się w czasie deseru" tylko nie wpadaj na durne pomysły by ukryc pierscionek w gałce lodów , czy tez wiśni na czubku deseru :P

Gość animowanka
Moj narzeczony oswiadczyl mi sie w drodze do Uniejowa (celem mial byc park z cieplymi wodami i jakas tam aromaterapią), ale po drodze zjechalismy nad taki zalew. Zabral mnie prosto ze szkoly (byla sobota), wczesniej kazal mi sie spakowac (kostium kapielowy, klapki). Byl marzec 21 (1 dzien wiosny) strasznie wialo, kazal usiasc mi na lawce mimo ze chcialam wracac i w blocie ukleknal (ukląkł?) pyatajc czy zostane jego zona :) Potem wlasnie ten basen, powrot do domu, obiad w restauracji hiszpanskiej potem zakup szampana i cudowny wieczor we 2 u niego w domu (juz tam wtedy pomieszkiwalam). Cudownie bylO!!