Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani kasieczka

czy wasi mezowie maja konta na NK??Chce porady

Polecane posty

Gość luizjjjana
pani kasieczko A ta kobieta, przez którą straciłaś do męża zaufanie to była koleżanka z którą... hmmm... za mocno się zaprzyjaźnił czy już taka rasowa kochanka? Mój mąż ma konto na NK. Ja również. Znam wszystkie jego hasła... do poczty, NK, gg, kont bankowych itp. On do moich.... ale nie znaczy, że go inwigiluje. Z nas dwójki to raczej On ma takie zapędy. Wczoraj wychodzę z łazienki po kąpieli a ten trzepie moją komórkę. Pytam: "co robisz?" a On z cwaniackim uśmieszkiem "szpieguję!"... Nawet wzroku nie podniósł znad telefonu taki był zajęty czytaniem moich smsów... :D

Gość traba naziemna
spokojnie dziewczyny-niech kazda robi jak uwaza. ja w kazdym razie nie potrafie kretynsko usmiechac sie do zycia i pokladac moja cala energie i zycie na zaufaniu do kogos. Jestem realistka. Powiedz mi ryniu,co to za zwiazek pusty,gdzie facet zdradza a kobieta udaje,ze tego nie widzi? to jest ta milosc o ktorej wczesniej pisalas? no ale jak kto lubi. kocurze-nie bierz mojej wypowiedzi wyzej tak gleboko do siebie. oczywiscie,nie napisalam,ze to ciebie na 100 procent spotka:) podalam tylko przyklad. ja bym jednak wolala,zeby moj maz fotografowal tylko mnie(no te stare i grube moga tez byc:)

Gość pani kasieczka
no... z tamta to dluzsza historia.. to byla jak on to nazwal-jego przyjaciolka, a stala sie nia zaledwie miesiac po poznaniu jej :/

Gość gość
Zapraszam na nk. Damian Gator