Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość winniczek

buty na wiosnę - pytanie o dziewczyn

Polecane posty

Gość winniczek

jakie buty kupujecie sobie w tym roku na wiosnę? dajcie linki, może skorzystam i się zainspiruję :) albo opis :) czas wybrać się na zakupy, a nie chce iść całkiem w ciemno i szukać, chce iść od razu z zamysłem, bo nie przepadam za zakupami

hm. mnie nie podchodzi. za błyszczące, za niski obcas. ale kolor fajny choć zwykle wybieram czarne czółenka

nie kupuję żadnych butów w tym roku, tak jak i w kilku poprzednich mam buty trekingowe olangi od jakiś 8-10 lat może i , zwłaszcza, kiedy jest mokro, sa niezastąpione

no fajnie, nie masz problemu. ja w trekingowych nie chadzam, ani w żadnych innych tego typu

Gość a co to co to
aco to sa te buty trekingowe?

Gość
A ja sobie kupię jakieś Gino Rossi :) Wybiorę sobie jakieś czarne pantofelki, bo czarny pasuje do wielu rzeczy :)

Gość 92
biale trampki;) a tak zupelnie serio w teraz modny bedzie styl country. krótkie jeansowe sukienki, podarte spodenki, biale koszule/badz w kratke z wiszącymi piórkami a do tego kowbojki:) jednak nie kazdy sie na to odwazy;)

Gino Rossi chyba delikatne są jak na polskie chodniki, tak słyszałam czy czytałam

Gość PannaJadowita
Tej wiosny będą modne buty na koturnie. Właśnie planuje jakieś zakupić ; )

Gość ej powiedz
tez szukam czegos na koturnie. propozycje ostrej tez calkiem niezle.

Gość
Mam buty Gino Rossi i się bardzo dobrze trzymają, moje kozaki mają 3 lata i są w bardzo dobrym stanie, a Polskie chodniki to nie to samo co Polskie drogi to jeszcze da się chodzic.

Gość
Wole więcej zapłacic za buty i długo w nich chodzic, niż mało i zmieniac co jakiś krótki czas, bo to pewnie o wiele drożej wychodzi.

buty trekingowe to cięższego typu buty sportowe przeznaczone do rekreacyjnego chodzenia po szlakach górskich , tak w skrócie sa wodoszelne, oddychające, mają solidną podeszwę i ogólnie sa prawie nie do zdarcia

Gość PannaJadowita
Te buty z Ryłko moim zdaniem nie ładne.. I nie sądze by były modne w tym sezonie, choć są różne gusta

Gość q w e r t y

Gość 10 letnie buty
ale muszą Ci nogi capić

OstraSiostra- masz gust ! :) ja na razie w skórzanych trampkach chodzę.

Gość
Skąd wiesz? Bo Tobie capią?

Gość Butka
Botki są paskudne,jak świńskie raciczki :o trzeba mieć długie nogi bo optycznie skracają,a Polki do najwyższych nie należą,pózniej maszerują takie świnki niskopienne na ugiętych kolanach brrrr koszmar :o

Gość NikNkaa
Ostra siostra fajne buciki :) te Pumy sa tez ponoc wygodne , mam nadzieje bo dobrze sie czuje w takich sportowych bucikach :)

Butka - dlatego trzeba dobierać buty do swojego wyglądu..Botki dopasowane do odpowiedniego stroju wyglądają bosko. Miałam kiedyś te pumy tylko zamszowe, są wytrzymałe i wygodne.

Gość
ja podobnie jak ewa, mam swiezo kupione trekingi i zaierzam w nich pomykac sniegowo-deszczowo, a sucho przestawic sie na trampy :)