Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość winniczek

buty na wiosnę - pytanie o dziewczyn

Polecane posty

Gość Butka
Butka ja figurkę mam dobrą nogi 105 cm,ale botki mnie się nie podobają.Chyba że na prawdę musiałyby być wyjątkowe.

Nie wiem, jak to jest u Was, ale w sklepach widać... te same buty, co rok temu... Z nalepką NOWA KOLEKCJA. Nowa - znaczy: na nową porę roku? zawsze miałam inne skojarzenia z nowa kolekcją... A takie niebieskie buty można było kupić w tamtym roku, teraz też są w sklepach (jak nowa kolekcja). Bez wątpienia wygodne. Ja uwielbiam wiązania, zapinania, butki w stylu retro. Przy szczupłej stopie w zasadzie tylko takie wchodzą w gre - inne spadają...

Gość NikNkaa
OSTRASIOSTRA no to fajnie że byłas zadowolona z tych butów :) wygoda najwazniejsza ;)

Gość Butka
annawioletta też uwielbiam retro zapodaj jakieś linki proszę :)

ja tylko na obcasach, ale te różowe pumy, które ktos pokazał fajne. Buty Ostrej tez fajne, ale nie dla mnie. za mała jestem do takich i mam za chude nogi

Gość
OSTRA fajne, tylko ja sie zabije na takich obcasach... ;)

Wbrew pozorom, takie wysokie obcasy są wygodne pod warunkiem,że mają platformę. ja uwielbiam buty na obcasie..

Gość Butka
Ostra ile masz wzrostu?

ostra🖐️ i znów trafiłaś w mój gust;) własnie kupiłam takie czarne boteczki:) sliczniusie

Gość Butka
Może tak i wklej w google :)

Gość ALINKA222
dziewczyny macie moze strone z butami do daichmana???

Gość Butka
Ja to jestem strasznie wybredna :o ja mam kupić buty to jadę z bólem głowy bo wiem że będzie ciężko.Nie lubię powielać schematów i mieć tego co każdy...

siostra ja to widze ze mozemy miec wspólna szafe....ha ha o garazu nie wspomne:) 8 marca startuje:)

bbb111 trzymam kciuki i życzę powodzenia!! ja jeszcze choruję na kurteczki "ala" skóra , mam już trzy ale teraz poluję na czarną z suwakiem na ukos i ze stójką , widziałam nawet fajną w cubusie:P

ja mam zamair kupic sobie w tym roku: pantofle na obcasie, zakryte w kolorze cielistym, klasyczne jakies czarne pantofle na plaskim mokasyny albo takie w stylu meskim sportowe do biegania i na silownie i moze jakies na koturnie chociaz i tak wiem ze polowy z nich nie kupie bo nic mi sie nie spodoba w sklepach :o

właśnie, zamiar to jedno... plany mam na tradycyjne czółenka na obcasie, czarne jakieś super buty na szpilce, kryte sandały na lato jasne na obcasie wygodne buty do chodzenia na co dzień (ale eleganckie)