Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia2428

czy tarczyca może powodować objawy nerwicy????

Polecane posty

Gość sylwia2428

Może... zależy o co ci chodzi. Napewno przy nadczynności tarczycy - człowiek jest nabuzowany, wszedzie go pełno, zachowuje się jakby był na jakimś gazie, ma tyle energii że nie wie co z nią zrobić - no i ma oczo-wytrzeszcz.

Gość sylwia2428
od jakiegos czasu mam dziwne objawy duszenia w rzucie tarczycy sztywnienia jezyka kolatania serca i uczucia goraca a takze takiego napedzania tych wszystkich dolegliwości w różnych porach dnia mimo tego iz nie mam powodow do jakiegos zdenerwowania to to sie samo zaczyna dziac juz nie wiem co robic rodzina sie ze mnie nabija a ja mam ochote wyc bo to bardzo mnie niszczy a moj endo mowi ze to nie nerwica i sama nie wiem coo?

Gość pytankoautobusowe
pyzatka pisała o dużej nadczynności(te oczy) nawet niewielka nadczynność sprawia,że człowiek jest bardziej pobudzony,drażliwy itd.

Gość sylwia2428
ja mam niedoczynnosc dawke leku nie dobrana bo kiepsko to idzie i juz mi sie przez ta tarczyce wszystkiego odechcialo mam 5 letnia coreczke a ze wzgledu na to ze wiecznie mi cos jest to ona jest w pewnym sensie zaniedbywana przeze mnie i to jest nienormalne:(