Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alfabetagama

moja sukienka...co myslicie?

Polecane posty

PIĘKNA:) Ja kupiłam Ganesh cymbeline, ale jakby tamta nieistniała to bardzo poważnie zastanawiałabym się nad taka:) bardzo elegancka:) suknia z klasa:)

na zdjęciu ładna ale w rzeczywistości te naszyte koronkowe aplikacje często wyglądają bardzo tandetnie

Gość ta pierwsza
ta pierwsza jest z innego materialu tak mi sie zdaje.i wcale nie sa takie podobne.

Gość lilymalilly
firma annais bardzo pieczalowicie wykonuje te aplikacje koronkowe ,koronki od nich to arcydzielo na kazdej sukience.wiem,bo sama przymierzalam kilka ich sukienek.i nie sadze zeby wygladaly tandetnie.no ale kazdy ma inne zdanie,wiec droga autorko przygotuj sie na zarowno pozytywne jak i nie wybredne komentarze!

Do tej suknie trzeba mieć nieduży biust bo te aplikacje bardzo powiększają optycznie Ale suknia całkiem ładna, choć bardzo strojna..

bardzo ładna sukienka i ta druga także :)

Gość lilymalilly
nie mowie,ze jest nie wybredny.tylko zeby autorka przygotowala sie na takie.dla niektorych dobry smak nie rowna sie zrownowazonemu wizerunkowi.wola 'ociekac'roznymi rzeczami. chociaz nie rozumiem dlaczego od razu sugerujesz tandete?wydaje mi sie ze tej sukience daleko do tandety.