Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozstępy

rozstępy

Polecane posty

Gość rozstępy

drogie mamy, czy znacie jakiś specyfik który pomógłby pozbyć się rozstępów albo zminimalizowałby je choć trochę??

Gość nikt nie próbował
pozbyć się rozstępów po ciąży???

Gość naomic544
spróbuj serum z Eveline takie w fioletowym opakowaniu... mi dobrze robi :) i kup witamine E w płynie przebij kapsułkę i się smaruj... pomaga :)

Gość jakwidac
jest masc na blizny,likwiduje rozstepy,zapomnialam nazwy,posukaj w necie

Gość rozstępy
dzięki za odpowiedzi. mam sporo rozstępów na brzuchu i chciałabym już się za nie wziać. chciałam poznać opinie co może zadziałać.

jakby nie patrzeć na rozstępy najlepiej działa....czas. z biegiem czasu staną sie one coraz mniej widoczne, ale nigdy nie znikną całkowicie. jest w aptece maść Cepan na blizny, można nia smarować. sama mam brzuch dosłownie poryty rozstępami, obecnie są one ledwo widoczne (poza kilkoma bardzo głębokimi, które jeszcze nadal są lekko sine)

Rozstępy należy atakować od razu, jak są jeszcze różowe. Jak zbieleją, to już po ptakach. Możesz je zredukować, ale usuniesz tylko laserowo. Smarowałaś się w ciąży kremem na rozstępy i ujędrniającym?

Gość jknlkjlkjmlkjl
maść na blizny to contratubex

Gość rozstępy
ja smarowałam brzuch prawie całą ciąże oliwką i kremami i nie pomogło. wiem że nie pozbędę się ich całkiem ale chciałabym je trochę zredukować. a czy pomogą te maści na blizny na te jasne rozstępy? bo już sporo mi zjaśniało.