^Sami* 0 Napisano Luty 25, 2010 pamiętam ,ależ ja byłam głupia zostaja mi tylko wspomnienia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Luty 25, 2010 Regres - przyroda nie znosi próżni :D Jełśi miejsce po Sami się zwoniło, toooo... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Luty 25, 2010 ja sie nie bede reklamował" nie musisz , od lat wiadomo ze jestes wspaniałym przyjacielem kobiet , mozesz z nimi wiele , iśc na piwo , pogadać , poznać facetów swoich przyjaciółek :P :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki Niski Beznadziejny 0 Napisano Luty 25, 2010 a na co kum dziewczyna? Szczególnie 26 letniemu nieaterakcyjnemu komuś? bez sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Luty 25, 2010 Jełśi miejsce po Sami się zwoniło, toooo..." 3...2....1 casting czas rozpocząć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Luty 25, 2010 Dziewczyny są fajne :) Krem - próbowałam. Więcej nie będę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**cream** 0 Napisano Luty 25, 2010 regres...zawsze cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**cream** 0 Napisano Luty 25, 2010 brum ..no mysle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Luty 25, 2010 Regres - zawsze jestem na "tak" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^Sami* 0 Napisano Luty 25, 2010 tak szybko casting ? buuuu faceci to świnie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Luty 25, 2010 Chciałam pomóc - Kremie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Luty 25, 2010 Sami - życie jest brutalne. Nie płacz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**cream** 0 Napisano Luty 25, 2010 brum ..a czy ja chciałem twojej pomocy??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^Sami* 0 Napisano Luty 25, 2010 już nie płaczę jestem dzielna!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Znajomy Ktos 0 Napisano Luty 25, 2010 Cream po co drazyc temat :P I tak wszyscy wiedza ze jestes :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Luty 25, 2010 Myśłałam, że chciałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Luty 25, 2010 Regres zamilkł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Luty 25, 2010 swoje CV wysyłajcie na regres1000@o2.pl wraz z załacznikiem w postaci foty ... do tych co zakwalifikuja sie do 2 etapu oddzwonię osobiście :P cream być przyjacielem kobiet to wspaniała ( gejowska ) cecha :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^Sami* 0 Napisano Luty 25, 2010 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4389134 regres patrz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Luty 25, 2010 Regres - fotka jest na temat dowony czy jakaś taka bardziej konkretna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**cream** 0 Napisano Luty 25, 2010 brum ..od ciebie nic nie chce :) nawet nie chce abys sie odzywała do mnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^Sami* 0 Napisano Luty 25, 2010 co ci się cream znowu dzieje? brum jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Luty 25, 2010 Kremei - ja do Ciebie tylko piszę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki Niski Beznadziejny 0 Napisano Luty 25, 2010 "Dziewczyny są fajne" na pewno? i to dla kogoś kto jakoś tyle lat żadnej nie potrzebował? bajki opowiadasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**cream** 0 Napisano Luty 25, 2010 w dupie mam brum :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^Sami* 0 Napisano Luty 25, 2010 liczę do 10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Luty 25, 2010 Otwieram "czarną listę" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Luty 25, 2010 fotka jest na temat dowony czy jakaś taka bardziej konkretna?" bardziej konkretna = np w kostiumie kąpielowym ? to tak chodzi o konkretna sami widziałem , widziałem ale prosiłem CV składac na adres mailowy nie na ogólnym forum :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Luty 25, 2010 Znaczy w kostium trzeba zainwestować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**cream** 0 Napisano Luty 25, 2010 sami ty jestes ok regres jest srednio ok a brum jest i bedzie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach