**cream** 0 Napisano Luty 25, 2010 ja tez głosuje na sami jakby co :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^Sami* 0 Napisano Luty 25, 2010 rozebrane moja droga tylko takie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Luty 25, 2010 Regres określił warunki konkursu :D CV i zdjęcie w kostiumie bądź bieliźnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^Sami* 0 Napisano Luty 25, 2010 no to wysyłaj bo jeszcze ktoś cie uprzedzi ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Luty 25, 2010 W zdjęciach nago wygrywam w przedbiegach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Predatorka 0 Napisano Luty 25, 2010 sami ok. Trzymam Cię za słowo.. brum ty bezwstydnico;):):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^Sami* 0 Napisano Luty 25, 2010 hehehe no wiesz udam skromną ,wiec nie zaprzeczę:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Luty 25, 2010 Predatorko - to nie bezwstyd. Wygrać chcę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Luty 25, 2010 brum W zdjęciach nago wygrywam w przedbiegach" a tego nie wiem ? sami musisz i ty przesłać mi nagie foty Zweryfikujemy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Luty 25, 2010 I Ty Regresie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^Sami* 0 Napisano Luty 25, 2010 to nas załatwił obie:P Reg.ja już cie miałam ,wiec niech brum wykorzysta szansę od losu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Luty 25, 2010 I Ty Regresie" co ja ? wyslij i ty , zweryfikuje wasze słowa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Predatorka 0 Napisano Luty 25, 2010 ja moge regresowi pomoc podjac te jakże trudną decyzję o przyznaniu nagrody głównej, a propo... co jest nagrodą? bo jakoś nie doczytałam;):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Luty 25, 2010 Rzucasz mi kłody pod nogi Sami miała nie być uwzględniana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^Sami* 0 Napisano Luty 25, 2010 trzeba było się nie chwalić Brum:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**cream** 0 Napisano Luty 25, 2010 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Luty 25, 2010 Predatorko - nie jesteś obiektywna. Napisałaś już, że będziesz głosowała na Sami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Luty 25, 2010 Ten casting jest ustawiony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**cream** 0 Napisano Luty 25, 2010 i teraz wszyscy sie na mnie obrazili :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Predatorka 0 Napisano Luty 25, 2010 brum - oj tam w sytuacji kiedy zasiadłabymw jury- zapewniam cie o moim obiektywiżmie;):) no wiesz pełen profesjonalizm:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Luty 25, 2010 co jest nagrodą? bo jakoś nie doczytałam" sami ci powie , bo ona już to przechodziła :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Luty 25, 2010 Predatorko - ok ale jak przegram to będę wiedziała komu za to podziękować :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Luty 25, 2010 Sami - pisz, pisz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Predatorka 0 Napisano Luty 25, 2010 tak? sami już jesteś weteranką? hmm no to brum .. przykro mi,ale obawiam sie,że z sami nie wygrasz..:( wiesz doświadczenie też robi swoje;):) ale głowa do góry;):) nie jeden konkurs przed tobą;):) może nawet z lepszymi nagrodami? kto wie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^Sami* 0 Napisano Luty 25, 2010 co jest nagrodą? chodzenie po piwo regresowi i jego upierdliwość>:P dodatkowo jego fota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Luty 25, 2010 czekam na wasze cV ... tymczasem zwiewam dzisiaj z roboty wcześniej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**cream** 0 Napisano Luty 25, 2010 dobra spadam na inny topik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^Sami* 0 Napisano Luty 25, 2010 ja nie brałąm udziału w castingu sama go sobie upolowałąm i wzięłam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Luty 25, 2010 Dostawe piwa załatwię przez internet. Upiedliwość. Hmm... Może sportowy kanał w telewizji? Choć nie znam jeszcze jego upodobań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Luty 25, 2010 Cześć Regres :D Parcuję na d swoim CV :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach