Nigdy się nie całowałem 26 0 Napisano Luty 25, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a szukasz czy tylko czekasz Napisano Luty 25, 2010 na nią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Luty 25, 2010 Widze ze chyba oglądałeś ostatnio 2012 i strach ci portki wypełnił ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy się nie całowałem 26 0 Napisano Luty 25, 2010 W zasadzie nie szukam ale przecież sami tu najczęściej mówicie, że miłość się znajduje tylko jak się jej nie szuka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a szukasz Napisano Luty 25, 2010 odważne stwierdzenie; chyba nie do końca prawdziwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Luty 25, 2010 ale przecież sami tu najczęściej mówicie, że miłość się znajduje tylko jak się jej nie szuka" to sami kłamała :P a tak poważnie to nie do końca to zdanie jest prawdziwe. Mozesz byc lekko zawiedziony siedząc w domu i czekajac na swoja wybrankę .... temu szczęściu musisz pomóc wychodząc np ludziom na przeciw ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a szukasz Napisano Luty 25, 2010 Jeśli wyznaczasz sobie jakiś termin, to raczej musisz działać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Znajomy Ktos 0 Napisano Luty 25, 2010 cartoon to ty?:O:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korjonos 0 Napisano Luty 25, 2010 Spokojnie - tuż przed 21.12.2012 pojawi się cała masa zdesperowanych dziewczyn, które nie będą chciały umierać w samotności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Predatorka 0 Napisano Luty 25, 2010 ale masz 'ambitny" plan;) powodzenia czy cos;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**cream** 0 Napisano Luty 25, 2010 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a szukasz Napisano Luty 25, 2010 Naprawdę nigdy dotąd się nie całowałeś? Jak to możliwe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^Sami* 0 Napisano Luty 25, 2010 regres:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Luty 25, 2010 sami i co mi tak machasz tym językiem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**cream** 0 Napisano Luty 25, 2010 ubierz dres a napewno szybko jakąś poznasz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Znajomy Ktos 0 Napisano Luty 25, 2010 Wszyscy co sie tak nakrecaja ta data 2012 . Sylwester minie nastanie 1.1.2013 to cos czuje ze nastanie fala masowych samobojstw :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^Sami* 0 Napisano Luty 25, 2010 wabię cię i kuszę moim wirtualnym języczkiem ;) ps jak ty dziś mądrze piszesz,jestem pod wrażeniem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korjonos 0 Napisano Luty 25, 2010 Powszechna panika powinna przełamać wszelkie opory, a wtedy nawet brzydki i biedny bedzie miał szansę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Peciolek Napisano Luty 25, 2010 Nie szukaj samo przyjdzie, ja szukałam jak szalona i miłość sama mnie znalazła. Dziś juz jesteśmy razem 8 lat ( już 2 lata po ślubie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Luty 25, 2010 wabię cię i kuszę moim wirtualnym języczkiem" a nie możesz sami od razu napisać że jesteś lada moment przed owulacją i masz niesamowitą ochotę ;) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^Sami* 0 Napisano Luty 25, 2010 jasnowidz:O ochotę mam ale tylko na ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**cream** 0 Napisano Luty 25, 2010 na mnie nikt nie ma ochoty :O a mówienie ze miłosc sama sie znajdzie to głupota dlatego ze facet ma szukac a kobieta nie musi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Luty 25, 2010 Krem - powinieneś się jakoś zarekomendować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^Sami* 0 Napisano Luty 25, 2010 hehhe cream ty zazdrośniku przytulam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**cream** 0 Napisano Luty 25, 2010 ja sie nie bede reklamował :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Znajomy Ktos 0 Napisano Luty 25, 2010 "Pewnie nic nie będzie w tym 2012, nie łudźcie się" Kazdy rozpatruje to indywidualnie jak dla mnie rok 2012 bedzie przelomowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Luty 25, 2010 Dalczego nie, Krem? Napisz o swoich zaletach, o tym co lubisz, jakie masz oczekiwania wobec dziewczyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**cream** 0 Napisano Luty 25, 2010 przeciez to ten kretyn ..on nie ma zajęczej wargi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Luty 25, 2010 ochotę mam ale tylko na ciebie" a to jakis kambekowy sentyment ? ;) Ale sami my juz od dawna nie jesteśmy razem ... sama zrezygnowałas z tego zwiazku ... pamietasz ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**cream** 0 Napisano Luty 25, 2010 nie bede sie tu reklamował :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach