Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolina1982

Czy faceci rzeczywiście oceniają nas po ciuchach?

Polecane posty

Gość
Moim zdaniem lubią i to bardzo, jak do dziewczyny to pasuje i ładnie w tym wygląda. No bo co może powiedziec chłopak, który umawia się z nie szczupłą dziewczyną, która nakłada obcisłe spodnie czy za krótką bluzkę? Ci faceci komentują np. duże dziewczyny w za małych rozmiarach, albo niestosowne ubranie się do sytuacji. Pewnie jakby super szczupła, piękna laska nałożyłaby mini to nie mieli by nic przeciwko.

Nonsens Jesli kobieta jest zgrabna to dziwne, zeby facet nie lubil jej widoku w krotkiej spodniczce czy dopasowanej bluzce. Ba, malo ktoiry facet lubi kiedy kobiety nosza jakies workowate bluzki. Nie wiem kto wymysla takie debilne zasady, co wypada zalozyc na randke a co nie. Przeciez kazda kobieta ma mniej wiecej jako taka wiedze i wie, ze jesli ida na randke do kina, to nie ubierze sie jak na impreze do klubu. Co zlego widzisz w krotkiej spodnicy jesli cala reszta bedzie bardziej zabudowana? I co z lego jest w dopasowane bluzce o ile kobieta nie ma sadla na brzuchu czy boczkow? To juz jest nonsens jakich malo ;) A tak z innej beczki, nie wiem czy zauwazylas, ale przecietny buraczany facet obejrzy sie za wsytskim co porusza sie w mini spodniczce, nie wazne jakim pasztetem i grubasem by byla ;)

Poza tym golym okiem widac ze to KRYPTOREKLAMA w innych watkach tez zachwalasz butyk ;) hehe

No właśnie, mam wrażenie, że w mini mogę zrobić wrażenie głownie na buraku. Kobiety, które nie noszą szpilek i miniówek chyba nie powinny się tak wygłupiać na randkę...

Gość nie interesuje mnie butyk

"W mini moge zrobic wrazenie glownie na buraku" Masz jakies przestarzale poglady. trendy dawno sie zmienily.

Gość
Na "buraku" to chyba we wszystkim można zrobic wrażenie, a na facecie modnym, zadbanym itp. mini może zrobic wrażenie dopiero wtedy kiedy pasuje do dziewczyny i jej sylwetki, takie właśnie jest moje zdanie.

Gość tak takale....tylko bez
przesady!!!!jeżeli umawiam się z dziewczyną i ona już na pierwszą randkę ubierze sie jak dziwka-to daje mi sygnał,że nadaje sie tylko do łóżka!!!!!!!a ogladamy się za tak ubranymi nie z powodu ich urody ale własnie,bo sygnalizują WEźCIE MNIE!!!!!!wysyłają podświadomie takie informacje seksualne.........

Gość
Jak bym się miała przejmować co się podoba obcym facetom,to bym musiała chyba wyglądać jak tirówka :-D

Gość aneczka z okieneczka
A prawda jest taka, ze i tak zawsze wygra dziewczyna z ladna buzka i idealna figura. O to chpdz facetom, a dopiero pozniej o seks. Tak wiec dziwki z solarium, godbye ;) i tak przegrywacie.

Gość
Ja bym proponowała najpierw zadbać o figurę,jeśli się jej nie ma,o ciało,włosy...a dopiero pózniej się stroić :)

No dokładnie Ca;a reszta nie ukryje oczywistych brakow. A mini tylko dla idealnie zgrabnych.

Gość
Poza tym obcisłe rurki+zwiewna tunika np z odkrytymi plecami+bucik na obcasie.Może bardziej kręcić faceta niż przysłowiowa mini :)

Gole plecy (oczywiscie zadbane) potrafia byc bardziej seksowne niz gola dupa albo cycki.

Gość tak takale....tylko bez
tylko jeszcze musi w sobie mieć to coś....często dziewczę super ubrane,zgrabne,piękne.....do momentu kiedy otworzy buzię-często czar pryska (facet inteligentny trochę inaczej na to patrzy,właśnie burakom wystarcza wygląd)

Gość hder
akurat rurki to podobaja sie tylko kobietom, tak samo jak wychudzone szkielety...

Gość uch...............
ja oceniam po tzytzkach

Nie wiem czy oceniają, ale facet też ma swoje upodobania, jeśli spodobała mu się skromna laska ( bo taka mu pasuje, kręci go itp..) to jeśli na randkę wskakuje w ciuszki które nijak nie pokazują jej prawdziwej jaką ja zna - to pewnie taki facet oceni to tak a nie inaczej.(dot.artykułu)

Gość szkieeellllllllllllllllllllet
Nie sądzę, aby tylko kobietom podobały się spodnie rurki i szkieletowata figura, bo nawet nie wszystkim kobietom się to podoba. Gust nie jest zależny od płuci. Podobnie kolor zielony może podobać się i mężczyznom i kobietom.