Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ......gerrrberer

anoreksja i propagowanie jej ...

Polecane posty

Gość ......gerrrberer

witam, choruje na anoreksje... juz dlugo.. powiem żew internecie na rożnych blogach np. wpisując : w google powiedz anoreksji tak.. lub inne.. np. anoreksja... widać promowanie... tej choroby... porady, alfabety itd.. wydaje mi się że powinny takie blogi być usuwane.. bo to jest bardzo nie bezpieczne...

Gość ......gerrrberer
ale co to za wolność słowa?? hmm jak kogoś obrażasz możesz iść siedzieć.... a tu jest namawianie jawne namawianie ...

Gość ......gerrrberer
tak była ale... nie każdy wiedział co i jak ukrywać np. przed rodzicami... a teraz jest ona promowana... nie tylko przez modelki na wybiegu...

Gość jak jestes slaba
psychicznie to wpadniesz w anoreksje!! A glowe masz zdrowa?Skoro wiesz,ze jestes chora,to juz 50% sukcesu-lec do psychiatry dziewucho!

Gość ......gerrrberer
po 1 nie mów do mnie dziewucho... lecze sie już dlugo... więc jak nie wiesz nie wypowiadaj sie...

Gość ......gerrrberer
ehh.. ale ta wypowiedz jest prosta nie chwale sie swa chorobą ani nie żale na nią... jak byś umiała czytać ze zrozumieniem.. byś umiała się wypowiedzieć... konkretnie...

anorexia jest straszna choroba...moja najlepsza koleznaka na nia choruje...wygląda jak szkielet wiem ze chce przestac nie jeśc ale nie moze ale za to pokazuje w szkołach swoje chude obleczone skóra ciało i opowiada nastolatkom czy to dobrze miec anę zazwyczaj dzieckiaki sie boja...ja tez sie boje ze kiedys zniknie jak płatek sniegu....

Gość małgorzata86868868686
propagowanie anoreksji to było 20 lat temu,teraz to sie promuje kobiece kształty i nastolatki juz sie tak nie przejmuja figura,co do blogów kazdy ma prawo pisac co chce,nie widziałam zeby tam ktos kogos do czegos namawiał

Gość ......gerrrberer
tak, wiem co to jest... za niedługo sondą będą ją karmić.... polcem... dobrego lekarza z Zabrza...a nawet całą klinikę...

Gość ......gerrrberer
małgorzata86868868686 wejdz sobie na ... blog powiedz anoreksji tak to jeden z wielu gdzie jest propagowanie.. tej choroby.

obawiam sie ze przy jej stadium juz nikt jej nie pomoze a kedy odejdzie wtedy dopiero będa gadac ze mozna było pomóc i co by było gdyby.... wiem ze ludzie pisza ze sama sbie winna bo nikt sie nie zastanawia ze to jest choroba psychiczna ktra nalezy leczyc u specjalistów to nie jest widziisie ok nie bede jadła az umre....

Gość ......gerrrberer
można... ale ona musi chcieć.... ehhh a wina nie jest jej... ile ma lat ona ?

Gość ......gerrrberer
to młoda... jak i stara na ta chorbe..

Gość ANoReksja88727361900jfjf
tak prawda !!! internet strasznie propaguje szczupłość !!! i te blogi tych całych motylków!!!!!! powinni je blokować !! !

Gość looolita213433
a ja jestem za propagowaniem tego, wydaje mi się ze dzieki takim opisom można jakoś pomoc ...