Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna88888

Zasady?

Polecane posty

Gość smutna88888

Tak się właśnie zastanawiam. Dokąd można się posunąć i w którym momencie. Czy to zależy od czasu, okoliczności, czy może charakteru? Święta nigdy nie byłam. Jak każdy przechodziłam ciężki okres dojrzewania. Różne rzeczy się robiło. Są jednak rzeczy, które zarówno wtedy, jak i teraz, gdy jestem młodą kobietą mnie odrzucały. Całowanie się (na imprezach, z nieznajomymi facetami - nie było opcji) Seks (no to zupełnie odpada - nie jestem jednak zwolenniczką abstynencji do ślubu) Narkotyki (jestem chyba jedna jedyna wśród moich znajomych, która nigdy niczego nie próbowała i nie ma najmniejszej ochoty próbować) Zdrada (zawsze wierna swojej miłości, nawet o niej nie myślę) Czym jest zatem moralność? Czy moje poglądy są już przeterminowane? Czy teraz żyje się inaczej? Jestem niemodna? ;)

Gość littledaisy
ale co ci nie pasuje? O co ci biega?, przeszkadzaja Tobie te zasady w zyciu??

Gość a szukasz
Chyba nie powinnaś rozpatrywać tego w tych kategoriach. Co ma do rzeczy moda? Idziesz swoją drogą i jak sama napisałaś, masz swoje zasady. Warto być im wiernym.

Gość smutna88888
Pisze tak bo mam okazje i wielka ochote na zdrade, lub dłuzszy romansik:)I nie wiem czy sie skusić, poradźcie coś

Gość littledaisy
Romansik fajna sprawa ja już mam trzy za sobą, zaczniesz zyc normalnie w koncu, to takie podniecające

Gość smutna88888
Hehe osobo z wpisu powyżej ;) nieładnie tak się pod kogoś podszywać :) Piszę, bo zastanawiam się, czy czasem nie są to zasady które się zdezaktualizowały :))