Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysle o magisterce

mam PYTANKO - CZY KTOS Z WAS STUDIUJE BADZ STUDIOWAL FIZJOTERPIE...

Polecane posty

Gość mysle o magisterce

Chcialabym wybrac na magisterke wlasnie w tej dziedzinie, i czy ktos by mogl mi nakreslic jak mniej wiecej wygladaja takie studia?

Gość
no dużo ćwiczeń, i praktyki ,teoria tez jest przebieracie sie w stroje od wfu i ćwiczycie na sobie :]

Gość mysle o magisterce
dzieki kochani za odp boo kurcze gdzies czuje ze to bedzie dobry wybor, ale ogolnie fajnie jest?

Gość like a virgin
mój brat studiował fizjoterapię, teraz ciuła za marne grosze i robi drugą z rzędu podyplomówkę :o żenada.

Gość mysle o magisterce
hymmm az tak zle

Gość bope
z tą pracą to zależy jeszcze gdzie, są miasta, gdzie fizjoterapeuta zarabia mniej od sekretarki albo szkoli się kolejne dziesięć lat, żeby zarabiać tyle ile powinien zaraz po studiach. a są takie gdzie ma wszystko w dupie, ale aż tak się nie wgłębiam. ten kraj jest upośledzony pod względem płac i rynku pracy, nic tylko spierdalać albo szkolić się na tipsiarę co plastikom paznokietki piłuje, te to mają wzięcie 🖐️

Gość mysle o magisterce
bope, niestety masz racje tragedia dla wyksztalconych ludzi nie ma pracy to jakaas zenada, nie wiem sama co robic, chyba zrobie sobie kurs kladzenia tipsow ;p