Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość learningenglish

do uczacych sie angola

Polecane posty

Gość learningenglish

mam taka metode nauki nie wiem czy jest dobra. otoz mam zeszyt w ktorym wypisuje (na kazdej kartce cos innego) rozne poznane konstrukcje i pod spodem dopisuje rozne przyklady uzycia. czy ktos tez tak robi?

Gość przypieprzam się o wszystko
jezu, skoro taka nauka jest dla ciebie najskuteczniejsza to nie pisz "nie wiem czy jest dobra" :o :o każdy ma swoją, a o ile przynosi szybkie efekty to nie może być niedobra.

Gość learningenglish
no wlasnie jeszcze nie wiem czy przynosi efekty bo zaczelam ja od niedawna i myslalam ze ktos ma jakies doswiadczenia i sie ze mna podzieli.

Gość juhuhuh.
Witam, chciałabym Wam przedstawić grę, w której budujecie własne zoo. Jest wiele poziomów do przejścia, misje, konkursy itp. http://nutella16.mondozoo.com Gra jest bardzo wciągająca, wspaniała na nudne deszczowe popołudnia. Z nią nie będziecie się nudzić. Jest forum także, na którym w razie problemu pomogą Wam inni gracze. Gdy już będziecie zarejestrowani, macie mozliwość wygrania 250 Euro, trzeba się tylko trochę postarać. http://nutella16.mondozoo.com Polecam, pozdrawiam i powodzenia w budowaniu zoo

Gość jedenzpomarańczowych
angola ?? :o:o ewentualnie języka angielskiego dziecko

Gość hder
Tak, metoda dobra, tak samo nie powinno sie zapisywac samych odrebnych slowek, tylko cale zdania z nimi.

Gość learningenglish
napisalam angola wiedzc ze to jakos bardzie przyciagnie. dzieckiem juz nie jestem i wogle nie uzywam okreslenia angola. dzis zrobilam wyjatek :-)))) tak juz doszlam do tego ze nauka slowek wyrwanych z kontekstu jest bez sensu. kiedys sie tak uczylam i niewiele mi to dalo. co z ego ze potrafie nazwac wiele rzeczy jak nie umiem sklecic zdania