Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agewwwa12

Czy umówilibyscie sie z pulchną dziewczyna lub pulchnym facetem???

Polecane posty

Gość agewwwa12

ciekawi mnie jak na to patrzycie. ja bym sie umowila z pulchnym facetem jesli bylby interesujący i mial ładną twarz. za to mysle ze dla facetow bardziej od twarzy dziewczyny liczy sie jej cialo... mam racje czy nie?

Gość agewwwa12
czyli mialam racje

Gość Trunksksa
tak to juz jest z facetami. oni tylko na cialo patrzą. nawet jakby laska miala okropną twarz a fajne cialo to i tak by ją przelecieli. tylko sex im w glowach taka prawda. nie ma juz normalnych dzentelmenów , dawno wymarli ja bym sie umówila z pulchnym facetem ;D misio

zawiedziony nick ..bys postawił takiej kawe aona wypiła by z 2 litry :O

Gość nie bo mi sie nie podobaja
a moga spodobac sie komus innemu, wiec po co mam marnowac czyjs czas? dlaczego mam kogos skazywac na towarzystwo osoby, ktora odpychaja czyjes waleczki, trzesace sie sadlo, dla ktorej to oblesne itp. skoro moze w tym czasie pic kawe z kims, komu to nie przeszkadza?

Gość sdeff
masz pusto w glowie. liczy sie wnętrze

Gość agewwwa12
nie chodzi mi o kogos chorobliwie grubego! tylko taką zaokragloną dziewczyne... lekko zaokragloną. a nie od razu gruba

Gość agewwwa12
" zaokrąglona czyli np 168 cm i 80 kg??" nie.. raczej 168 i 65-68 kg

Gość t5
" nie ma juz normalnych dzentelmenów , dawno wymarli" zgadza sie, genow nie przekazali dalej, bo zadna nie chciala sie z takim przespac 🖐️

Jestem kobietą i uwielbiam facetów przy kości (nie otyłych!!!!!). Niektórzy marzą o wysportowanych brunetach a ja o wysokim,postawnym mężczyźnie. Tylko wielkim brzuchom od piwa mówię zdecydowanie NIE ;)

Gość agewwwa12
chodzi mi o kogos np z figurą podobną do figury Kasi Cichopek. ona szczupla nie jest ale wg mnie wygląda slicznie i ma ładną twarz

Gość nie bo mi sie nie podobaja
jak zwykle chodzi o kobiety :O tak ciezko wam nie wygladac jak beczkowoz? kobiety wcale nie musza byc bardzo grube,zeby im sie boki wylewaly. pustka... czysta biologia raczej. waska talia i szerkie biodra albo waskie biodra, szeroki tors to nie wymysl mediow a natury. szczuplosc sugeruje sprawnosc fizyczna, lepsza kondycje, zdrowie. niektorzy zadowalaja sie polsrodkmi, niektorych stac na wiecej :P

Gość Kasia Cichopek ma szczuplutka
talię a Ty?

Gość 168 cm i 68 kg
a wymiary 100-90-100 :O

Gość bez przesady cichopek
to moze miala takie gabaryty jak ty jak byla ciazy, kobiety to sobie lubia slodzic

no to jakieś 20-25 cm mniej w talii, po 10 mniej w biuście i biodrach i będziesz miała mniej więcej jej figurę ps. pulchne to może być ciasto człwoiek jest otyły, albo gruby

Gość amatorDRESU
ale jestescie wredni. zaloze sie ze kasia ma teraz 100x800x100

Gość amatorDRESU
mialo byc 100x80x100...

Znam pare osób otylych różnej płci i poza jednym wyjatkiem sa to zajebiste osoby. Ale nie ma co ukrywać - ich ciała nie sa zajebiste i taka prawda. Nie umówił bym sie z tłustą ani nawet zaokrągloną bo mnie takie coś kompletnie nie pociąga, Ja lubie wieszaki i tego nie zmienie. Poza tym nie wyobrażam sobie takiego pontona na plaży :)

nie wredni, tylko szczerzy otyłość brzuszna jest bardzo groźna dla zdrowia, a te wymiary 100 - 90- 100 na nią wyraźnie wskazują w dodatku to młoda osoba ;O

Gość agewwwa12
pff... tylko ze ja nie waze 68 kg :p szczerze mowiac to spodobal mi sie pulchny facet i dlatego jest cala ta dyskusja. ja jestem osobą szczupłą (chociaz zalezy jak kto uwaza) mam 160cm i waze 50kg więc grubasem nei mozna mnie nazwac ;P

Ja sie kiedyś zauroczyłem w okrągłej dziewczynie ale jak miałem ja pierwszy raz pocalować i zobaczyłem zbliżające sie poliki i podgardle to spasowałem :(

Gość amatorDRESU
daj spokoj, nawet jakbys wazyla 34 kilo to i tak cie wyzwą od grubasow... to forum jest wyjątkowo złosliwe

jak ci sie podoba- ok, jak nie- znajdz kogos lepszego. zycie jest za krotkie by sie zadowalac byle czym i byle kim.

jakas pusia sie obruszyla za zlosliwosc, ojoj, batonika?