Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nikitanails

telefon

Polecane posty

wiesz Marysia, podoba mi się lg Prada II, ale cena... telefon nie musi być mega wybajerzony, ale,żeby nie miał tylko podstawowych funkcji... do tej pory miałam nokię prism fajną białą, ale mam ją już 2 lata i telefonik zużył się...

Gość Kolorowa79
Jak już zdecydowałaś się na wymianę telefonu, to najlepiej smartphone'a weź. Te nowsze modele mają świetne ekrany dotykowe, które reagują na dotyk natychmiast. Zobacz na ten LG z electro http://tinyurl.com/ykpp4mc Taniej nie da się kupić

nie wiem czy smartphone to taki dobry pomysł. może okazać się, że nie będziesz w stanie wykorzystać wszystkich funkcji. ja osobiście skłaniałabym się ku nokii 6500, odpowiada mi też wizualnie.. obadaj, w sklepie 3kropki widziałam czarną. w sam raz do torebki :)

Weź sobie nokie którąś z serii N, albo Blackberry, jeżeli jesteś typem zwierzęcia biurowego ;) Jeżeli wolisz stylowe nowinki, to bierz iPhona. Z kolei, jeżeli chcesz być oryginalna i wyróżniać się na tle innych, to postaw na HTC. To bardzo ekskluzywne i drogie telefony. Na pewno nikt nie przejdzie koło niego bez zwracania uwagi

Gość BogdanArtysta
Mnie się wydaje, że telefony to już trochę jednak przeżytek. Zwłaszcza, jak sobie zobaczysz na jakieś fajne palmtopy. Na 1komp.pl widziałem, że mają bardzo fajnego palmka z hp za tysiąc złotych. Wydaje mi się, że coś takiego jest zdecydowanie lepsze, niż jakiś zwykły telefon.

Gość komfortowa83
kurcze, właśnie na wasserman.pl jest kilka nowych telefoników, żałuje że nie jestem teraz w Twojej skórze, bo kupiłabym sobie nowy. Mój telefon już mnie irytuje, najwyższy czas coś z nim zrobić (najlepiej wywalić do śmietnika heh i kupić nowy), ale na razie jestem spłukana i czekam na pensje.

Kup sobie nokie x3 music czerwoną. Jest śliczna i przy tym naprawdę niezła. Nokie w ogóle robią bardzo dobre telefony i ich zdecydowanym plusem jest bardzo łatwa obsługa tych telefonów i co dla mnie istotne naprawdę długo trzymają im baterie. Można słuchać muzyki długo i bateria nie siada. Telefonik wygląda tak: http://www.1komp.pl/produkt-46-188-566-41501,telefony_komorkowe_nokia_x3_music_red.htm Diablica- miałam kiedyś lg shine, telfon ładny ale jak tylko zaczynasz słuchać muzyki bateria pada w tempie ekspresowym.