Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość njhuhty

Kogo na forum lubice i z kim byście chcieli się spotkać?

Polecane posty

16:09 ike myslę, że dla ciebie to byłby szok nie do przejścia inni pewnie by to jakos zaakceptowali i tak sobie mów, bo mi to zwisa i powiewa:D

wrazenia pozytywne spotkałem sie z kobietami i jednym kolesiem imprezy były :classic_cool:

chociaż nie nadziejo cofam to co napisałam choćby ZS wkleił tu swoje zdjęcie jako kobieta i zeskanował akt urodzenia w którym okazałoby się , że ma np na imię ania choćby przysiągł w kościele ty i tak wiedziałabyś swoje już to przerabialiśmy z tobą kiedy jasno pewne rzeczy ci pisaliśmy a ty za cholerę nie chciałaś wierzyć :)

widać jak ci zwisa tej (słusznej zresztą) kretynki do dziś nie możesz sobie darować a to też tylko prawda była:)

Chciałam coś powiedzieć , ale już pogubiłam się :o czyżby temat zszedł na inny tor ? :p

Gość bodzio_helikopterrr
lubię przerwę bo przynajmniej się tak nie wymądrza jak większość i na dodatek jest młoda, a nie jak reszta -staruchy

wiesz mało z tobą gadam więc wole napiszac " ta jasne " niz jak ktos fałszywie napisze ze mnie lubi

niz jak ktos fałszywie napisze ze mnie lubi ..... tia...... :D:D:Ddobry tekst:D

"wiesz mało z tobą gadam więc wole napiszac " ta jasne " niz jak ktos fałszywie napisze ze mnie lubi" Creami k nie możesz ze mną pisac , bo jest mnie mało :D Nie możesz ze mną gadać , bo jest mnie jeszcze mniej :D Więc nie pierniczl , że piszę fałszywie :o