Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość njhuhty

Kogo na forum lubice i z kim byście chcieli się spotkać?

Polecane posty

"bedziemy bardzo kulturalni" Taa a potem bym mieszkal na ulicy :classic_cool: Nie skorzystam z tak wspanialem propozycji :D

Gość ze złotym
:D

wyjdzie Cream nie kracz złego Bejbe :O tylko zanim kazdy obmysli najbardziej dogodny termin moze byc juz przedletnia pora :D a to jeszcze lepiej bo ciepło sprzyja dobrym humorkom :D ike coś wymysli

oczywiscie *sami* masz racje ale np spotkanie wiary z krakowa mozna zorganizowac tylko nikt by nie przyszedł a wymówki typu rodzina praca to wiesz mozna sie umówic spotykamy sie np za 3 tygodnie i jak ktos chce to czas zorganizuje chociazby 2 godziny w weekend aby wyskoczyc na piwo

Znajomy...aleś Ty niegoscinne zfierze :P nawet naczynia bysmy po sobie pomyli :D ja tam moge spac w nogach :D

Diabollica27 ..my mamy największe szanse na spotkanie bo bedziemy na meczu a reszta zalezy od ciebie

cream rozumiesz ale ja nie che ze wszystkimi spotkac się którzy piszą na uczuciowym,tylko z paroma i nie są z Kraka :P

No i wyszło, że jestem niedoświadczonym użytkownikiem. Chcialem napisać z podróbki nicka, wysłało się ze zwykłego. Jak będzie ktoś iść na mecz to chętnie się zjawię i będę krzyczeć Lech Lech Amica! :classic_cool:

hahahah ciezko mu bedzie mnie taszczyc na barana :D zapewniam...mam ciezkie kości...to po tacie :O ;)

no właśnie...wątpliwa sprawa :O to ja na Mounta w takim razie odpadam :( chyba,ze sie znajdzie darmowa TAXI do nieba :D

Gość nadal nie jestem ladna
A czy w ogole w historii tego forum odbylo sie kiedys jakies spotkanie w realu?

"A czy w ogole w historii tego forum odbylo sie kiedys jakies spotkanie w realu?" Ja się spotkałam z ZSem, jest jeszcze mądrzejszy niż na kafe i ma o wiele mniej niż 53 lata.

To musialo byc duze przezycie... Jak sie czujesz po tym spotkaniu?

"Jak sie czujesz po tym spotkaniu?" Czuje się podbudowana, że perły w naszym społeczeństwie występują nie tylko formie przedmonitorowo-przyklawiaturowej. :-)

Gość kłamiesz skazana na blond
zs nie umawia sie z nikim z forum , chce byc anonimowy wiec kity o spotkaniu sie z nim mozesz wsadzic sobie w buty :classic_cool:🖐️

A czy moze cien tego splendoru naszych wielkich kafeteryjnego swiata slynal rowniez i na Twoje czolo?