Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddsdsds

warto isc na taki staż na ostatnim roku studiów???

Polecane posty

Gość ddddsdsds

62550 Miasto: Branża: Inne Opis stanowiska: IMPULS-LEASING Polska Sp. z o.o. wchodzi w skład międzynarodowej grupy finansowej IMPULS-LEASING International z siedzibą w Szwajcarii. Obecnie poszukujemy kandydatów na stanowisko: Stażysta/ka. Miejsce pracy: Łódź. Wymagania: * student/ka * znajomość MS Office. Obowiązki: * wprowadzanie danych do bazy CRM * przygotowywanie dokumentacji dotyczącej umów leasingu * kontakty z wydziałem komunikacji * działania telemarketingowe. Oferujemy pracę w dynamicznym i młodym zespole, atrakcyjne warunki pracy i płacy, rozwój zawodowy i szkolenia. Kontakt: krzysztof.wosko[małpka]impuls-leasing[kropka]pl - CV wraz z klauzulą o ochronie danych osobowych. Prosimy o podanie nazwy stanowiska w temacie maila. Data publikacji: 2010-02-24

Gość ddddsdsds
PULS-LEASING Polska Sp. z o.o. wchodzi w skład międzynarodowej grupy finansowej IMPULS-LEASING International z siedzibą w Szwajcarii. Firmy leasingowe wchodzące w skład Holdingu oprócz Polski są obecne również w innych krajach Europy Środkowo-Wschodniej takich jak Słowacja, Węgry, Chorwacja i Rumunia. Holding należy do grupy bankowej Raiffeisenlandesbank Oberösterreich (RLBOÖ). Raiffeisenlandesbank Oberösterreich jest oceniany przez agencję ratingową Moody Financial Institute Group i w rocznym raporcie otrzymał znakomitą ocenę Aa3. Świadczy to o jego stabilności, solidności oraz wypłacalności. Bank posiada także firmy leasingowe pod nazwą Raiffeisen-IMPULS Leasing na terenie Austrii, Niemiec oraz Czech. Obecnie poszukujemy kandydatów na stanowisko:

Gość jagah
oni ci nie placa tylko urzad pracy ok 705 zł na reke , a bedziesz zapierniczac jak inni pracownicy tyle ze oni za duzo większa kase.

Gość Morgoth
Normalnie to na stażu powinno sie zarabiać 12.000 zł.hehe zwłaszcza, kiedy nic się nie umie i normalnie te 700 zł [i tak dobrze] powinno byc traktowane jako inwestycja na przyszłość [ja zarabiałem na początku 400 zł] Potem wraz z doświadczeniem pieniądze naturalnie rosną. pozdro PS tekst powyżej zamieścił jakiś ultra komunista

Gość yrtyukuiol
typowe ogłoszenie z telemarketingu zawsze te same teksty

Gość kaczor55
Moim zdaniem warto. Mój kumpel był na stażu w www.impuls-leasing.pl i bardzo sobie ich chwalił. A przy będziesz już miał jakieś doświadczenie.

Gość gość
jakie 700 zl!!??!?? tyle bylo 5 lat temu. teraz jest prawie tysiac zl.