Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulupamulu

Jestem bogata! szkoda mi was biedaki polaki...

Polecane posty

Gość lulupamulu

Jestem od paru lat za granica,mam swietna prace i naprawde zarabaiam bardzo duzo. Stac mnie na wszystko, jem w najlepszych resteuracjach, mam super ciuchy i czasami nie wiem co robic z kasa...Mam super wielkie mieszkanie, naprawde- genialnie jest byc bogatym..Nie tak jak wy prawie jak zebraki...

Gość lulupamulu
Nie zapomnialam- nigdy tego nie robilam a nawet jesli to mysle ze piorac majtki nie mozna stac sie bogatym.. Skonczylam bardzo dobra szkole i od razu znalazlam prace bo jestem inteligentna pustaki!

Gość pudel z quadelupy
a więc niech mocz będzie z tobą

Gość pp123
Masz taka kasę i siedzisz na kafe? Nie masz lepszych rozrywek? Ja na Twoim miejscu siedziałabym teraz w spa.

Gość ktoś z kądś
uwazaj dzieciaku bo kiedys los moze ci sie boleśnie odwdzieczyc za taką ignorancje

Gość lulupamulu
Najwięcej dostają za anala i zaraz potem orala bez gumy. Nogi trochę bolą po całej nocy stana przy drodze, ale przynajmniej nie klepię biedy jak wy nieudacznicy :)

Gość A gdzie mieszkasz bo właśnie
się zatsnawiam, gdzie by się tu wybrac na zakupy? Mogłabyś mi podrzucić parę ciekawych miejsc :)

mysle o zakupie wibratora ze zbiorniczkiem ze spermą .. och jestem mokra z podniecenia:)

Gość lulupamulu
dostaję, mialo być oczywiscie... Wpis z 15:24 o tym, że jestem inteligentna to podszyw!!!!!

Gość hahah mmmmmmo
napisala gdzie i jak pracuje :D no wez jakbym byla dziwka ale nawet bogata to nie wiem czy bym sie chwalila :D o lOOOL

Gość OnaWieJak jest
Gdybyś była taka bogata nie siedzałabyś na kafe... Gdybyś była inteligentna to byś wiedziała że inne wartości niż kasa są teraz na topie MI niczego nie brakuje, mam na prawie wszystko co zachce. Ale nawet z tego nie korzystam bo kasa jest dla pustych ludzi.

lulupamulu ja tez mam to wszystko ale posiadam jeszcze serce na krzywde ludzka wstyd mi za ciebie

Gość a istniejeeeee sposób
może i jesteś bogata ale będąc "bogatą" nigdy nie powiesz, ze wygrałąś życie, bo wygranie życia polega na byciu dobrym człowiekiem

Gość lulupamulu
(: boze ale tu jest zazdrosnikow, baaardzo prostych osobek... Zamiast pogratulowac mi sukcesu to od razu jakies zalosne komentarze.. Mieszkam w Szwajcarji i dlatego duzo zarabiam...Ale zapracowalam sobie na moj sukces sama- najlepsze wyniki w nauce...

Gość lulupamulu
zebralam jak rumuni na ulicach kleczac az sie dorobilam i teraz sie chwale ze mnie stac na jedzenie z McDonaldsie

Gość lulupamulu
A do spa idę jutro z moim ulubionym 82 letnim ,stalym klientem. Bede mu masować orzeszki w jacuzzi, za całkiem niezłe wynagrodzenie. Trzeba umieć się ustawić biedaki!!!!!

Gość lulupamulu
I zaraz tylu podszywaczy:o nie byłam nawet w Szwajcarii...

Gość lulupamulu
Ale skad od razu ze nie jestem dobrym czlowiekiem...?ludzie puknijcie sie w czolka i nie piszcie takich glupot! zarabiam kupe forsy bo pracuje w dobrze prosperujacej firmie- a to ze mam dobra prace to zawdzieczam tylko sobie i wlasnym umiejetnosciom! nikt mi nic nie daje, nie kradne ani nie oszukuje...Boze co za tepota z was niektorych!EKA

dobre podszywy gratuluje a czego sie autorko spodziewałas ze klekniemy i bedziemy wzdychac jaka to ty dzielna madra jestes? jak masz kaseto pomóz innym i wszystko

Gość ale kwasssss
ale kwas ... Jaka zalozycielka(Idiot******ka) taki temat, nic tu po mnie

zalosne prowo

a mi ciebie szkoda bo musiales wyjechac za granice, tutaj nie bylo Cie na nic stac, musiales zostawic rodzine, bliskich znajiomych ja miszkam w Polsce, mam rewelacyjnego meza, rodzine, przyjaciol, mam dobra prace, ktora mnie fascynuje i w ktorej sie spelniam, zarabiam tyle, ze jestem w stanie odlozyc ponad polowe pensji, nie wydaje na glupoty, nie zeruje sobie konta co miesiac - takie zycie jest bez przyszlosci - jak zachorujesz, stracisz prace itp z czego bedziesz zyc?? i czy ktos bedzie przy Tobie zeby Ci pomoc

Gość a istniejeeeee sposób
pamięta ktoś "jennifer8484" ??? to pewnie ona założyłą ten top :)

o tak zaraz widac ze jestes dobrym czlwowiekiem juz po samym tytule szkoda mi was biedaki polaki buhahaha

Inteligentna osoba nie wyraża się o innych "pustaki", "tępota" 🖐️ A także potrafi używać polskich znaków.

Gość lulupamulu
madz- no wlasnie jedna chociaz madra odpowiedz... Tak, masz racje- druga strona medalu to to ze daleko jestem od rodziny ale przyjaciol mam tutaj takich od paru lat, wspanialych, takich na ktorych moge liczyc.. I masz racje ze pieniadze to nie wszystko ale to jest wazne zeby je miec, zeby zyc na wysokim poziomie , ze moge robic to co lubie (kursy, jazda konna, itp)...