Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martuniakl1

Szczęśliwym być...

Polecane posty

Gość martuniakl1

Witam Was dziewczęta... Każda z Nas przeżywa jakieś rosterki, jednak to nie powód by się załamywać... wiem to nie takie proste, kiedy Ci na kimś bardzo zależy a jednak mimo to ten Ktoś odchodzi... jesteśmy bez radne... człowiek czuję wewnętrzną potrzebę walki lecz mimo to cokolwiek się nie zrobi będzie złe- pozostaje nam jedynie zarys nowego planu życia.Życia w którym nastanie szczęście, radość i miłość jakiej każdy z nas potrzebuje.Do tanga trzeba dwojga... Tak samo jest w wieżą i piasku... jeśli jest zle ugruntowana runie... więc jeśli Ktoś odchodzi trzeba zaakceptować to i starać się zapomnieć... choć czasem te Piękne i Radosne chwile trwają ułamki sekund, warto tego doświadczyć... warto ryzykować. Nie bez powodu człowiek całe życie się nie uczu nowych rzeczy,choć często spotykają nas przykrości ze strony innych musimy być silni. choć każdego poranka otwierając oczy Tęsknimy za Kimś musimy wierzyć, że bez powodu ten Ktoś nie odszedł, przyczyna zawsze jakaś istnieje. Pułapka w jaką człowiek wpada to Uczucie Miłości o jakiej mowa, ja przez tydzień nosiłam się z myślą jak mu to powiem, miałam motyle w brzuchu... jednak los nie zawsze jest łaskawy... w ciągu chwili Życie potrafi zatoczyć koło, i mimo losu jaki chciał abyśmy się poznali i przypadku- rezerwacja się skończyła i wszystko odeszło na inną ścieżkę życia.Teraz staram się każdego dnia nie myśleć, ale jak? jak zapomnieć o Kimś- gdzie nie każdemu mówi się Kocham Cie... Wpadłam w poruchany balon, który teraz manewruje między chmurami, bez celu... Każdy podąża swą ścieżką , na niej spotykamy dobrych i tych złych ludzi, lecz zawsze trzeba trzeźwym okiem spoglądać na Wszystko... nie żałuję żadnej chwili spędzonej z Tobą... było wspaniale,lecz...

Gość brednie brednie
"Wpadłam w poruchany balon" Poruchał to sobie twój jak domniewam juz były, ale obecnie nie tylko z Tobą. Poruchał juz z nową..... Chyba ze mówisz ze twój mózg jest troche poruchany nie w tą stronę. "manewruje między chmurami, bez celu..." zapomniałas dopisać: i bez sensu.