Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość question question question

W wieku 25 lat nie wiem co chce robic w zyciu, cyz to normalne

Polecane posty

Gość question question question

Codziennie wstaje i mysle, caly czas mysle, szukam to co by mi sprawialo pryzjemnosc a zarazem przynosilo pieniadze. I do tej pory nie znalazlam.! Jestem rozdarta, nie chce poswiecac sie jednej dziedzinie, mam tyle zainteresowan ze chyba tu lezy problem! Chcialabym byc specjalista, nie chce miec zawodu typu pracownik biurowy (zadna praca nie hanbi oczywiscie) ale jak mam sobie odpwoeidziec na pytanie specjalista w jakiej dziedzinie - nie wiem kompletnie! Chcialabym miec powazny zawod, szanowany taki jak np prawnik, lekarz itd ale nie dokladnie to. Do tego chcialabym robic cos kreatywnego, artystycznego. Kocham tez sport. Skonczylam finanse i uciekam od tego jak najdalej! Czy ktos z was tez ma dylemat jaka sciezke kariery wybrac? bo ja juz sie chyba wkrotce zalamie :/

Gość dwudziecha
ja mam 22 i tez tak mam:O

A ja wiem, co chciałabym robić w życiu, ale niestety wiem, że nigdy mi się tego zrealizować i to jest frustrujące :|

Gość moeoni
tez tak mam..

to znaczy w sumie ja wiem, chce byc obrzydliwie bogata i nie musiec pracowac :classic_cool: tylko jak to osiagnac z moim poziomem lenistwa? :(

Gość ja podobnie
teraz mam juzx prawie 30tke i nie jestem zbyt zadowolony z tego co robie a najgorsze ze tak naprawde to nic mi sie nie chce robic.......

Gość ciamkam i ciamkam
sillyofme, ja mam tak samo tez chce miec kupe forsy i nie musiec pracowac, tzn nie na etat, tylko ze ja wiem jak to osiagne, ale nie powiem bo zmalpujecie po mnie :P