Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bubbbb

teraz ja sie chce wyzalic...

Polecane posty

Gość bubbbb

zerwalam jakis tydz temu...bylismy ze soba dlugo kolo 2 lat mialam powody ale mi jest przykro ze on nie chce mnie znac miec ze mna kontaktu itd :/ ludzie sa ze soba kochaja sie a potem to juz nawet nie maja do siebie szacunku :/ wiem ze mu ciezko ale mogl by nie zachowywac sie jak gbur :/

Gość smutek jest w nas ...
ehhh pewnie tak odreagowuje ... faceci troche inaczej reaguja niz my moze daj mu troszke czasu moze musi ochłonąć wiem ze Ci przykro ale nie martw sie Kochanienka jakos to bedzie

Gość bubbbb
No wlasnie staram sie zrozumiec ale to boli mocno boli on byl moim najlepszym przyjacielem :( ale liczy sie tylko to ze go boli a ze mnie to juz nie :/ nie sadze zeby to cos dalo chociaz kto wie :(

wiem co czujesz ja tez sie rozstałam jutro beda 2 tygodnie i tez nie mamy ze soba zadnego kontaktu juz mam rózne mysli w głowie... ale wiem jedno jemu jest napewno tak samo ciezko jak i Tobie ... mam nadzieje ze z czasem odzyskacie kontakt skoro tego potrzebujesz ... teraz musimy byc silne i jakos sie trzymac :((

Gość bubbbb
a ile zer soba byliscie?:( ech faceci

rok :(( to krócej niz Wy ale mysle ze równie mocno boli mysmy sie w sobie zakochali juz od pierwszego wejrzenia :(( naprawde mogło nam sie udac no ale widac to sie musiało tak skonczyc :((

Gość bubbbb
rozumiem :( chcialabym chwilami nie zastanawiac sie jak on sie czuje co dalej bedzie itp ale on byl mi taki bliski twoj pewnie ci tez a oni chca uudawac ze wszystko ok to mi doklada jeszcze bardziej :/nie umiem sobie teraz wyobrazic siebie z kims innym i pewnei dlugo nie bede umiala :/

Gość bubbbb
nam tez sie moglo udac ale...:/

ja mam to samo wogole nie biore pod uwage ze moge byc z kims innym .. i powiem Ci ze nigdy nikogo tak nie kochałam i nie wierze ze jeszcze kogos tak pokocham zreszta na chwile obecna nie ufam facetom :(( jednyne co bym chciała wiedziec czy z nim wszystko wpozadku :((

Gość bubbbb
No ja go tez tylko ze ja juz mu nie umiem zaufac zaangazowac sie itp taka straszna ironia losu :( na widok kolegow mi jest jeszcze bardziej zle bo mi przypominaja jego :( ech musimy sie trzymac jakos ;(

no ja juz tez nie ... nie po tym wszystkim co mi zrobil ale nadal go bardzo kocham i zawsze juz gdzies tam bede .... no ale musimy zyc dalej :(( mam nadzieje ze najgorsze dni mam juz za sobą a Ty ze takich dni wogóle miec nie bedziesz :((

Gość bubbbb
A co to bylo w te najgorsze dni ?:( ja nawet nie placze za duzo czuje tylko taki tepy ból ...

lezałam cały dzien w łozku i plakałam ale tylko jeden dzien taki miałam pozniej 2-3 dni przed snem mam nadzieje ze to juz za mna :((

Gość bubbbb
no za mna juz jest chyba..jak sie ytrzymasz?

Nie kontaktuj się przez jakiś czas z nim . On musi uświadomić sobie ,że już koniec przyjąć to do wiadomości i zrozumieć. Musi minąć cały żal zanim będziecie mogli budować wasze relacje od nowa jako przyjacielskie.

Gość bubbbb
CZuje ze mnie zlal ... kompletnie teraz mi uudowadnia ze gdzie on nie pojdzie kogo nie pozna a jak bylismy razem to nic :/

wiesz sama nie wiem :(( raz lepiej raz gorzej .. a u Ciebie ??

Gość bubbbb
teraz mi udowadnia ze sie zmienil zebym patrzyla co stracilam ale beznadzieja :( ciekawe czy serio ma mnie juz naprawde gdzies

Gość smutek jest w nas...
ale co pokazuje Ci jaki to jest szczesliwy i jak mu sie wszystko udaje ??

Gość ale w
mniej wiecej ;( czemu ludzie nie umieja rozstac sie z klasa tylko musza sobie na zlosc robic takie tepe myslenie ty mnie skrzywdzilas to ja ci teraz pokaze...a ze on mnie wczesniej to niewazne bo musze WYBACZAC i probowac dalej ;(

Gość smutek jest w nas...
wiesz co tak robia tylko ludzie którym nadal zalezy na drugiej osobie .. bo w przeciwnym wypadku co by kogo obchodziło co pomysli druga osoba ...

Gość bubbbb
niby tez tak mysle ale to mnie denerwuje zawsze taki biedny nic nie moze a teraz nagle buch wszystko moge :/ a twoj nic sie nie odzywa?

Gość kurde..
chciałam sie zaczernic i teraz pisze ze mam złe hasło chociaz robie dobrze ,,, :/ kiedys kolega mi powiedział wiesz facet nigdy nie zrozumie kobiety a kobieta faceta i wiele w tym prawdy ... nic a nic cisza juz ponad 2 tygodnie...

Gość bubbbb
no to przynajmniej nie zachowuje sie w ten sposob bo moj daje mi teraz do zrozumienia ze nic dla niego nie znaczylam ;( twoj pewnie cierpi a moj jak widac nic

Gość bubbbb
bo chce ci dopiec tak jak moj mi ;( JA niegdy nie bylam za tym zeby rozstawac sie w zlosciach :(

tez nigdy tego nie robie ale wiesz moj poprzedni facet był o wieke gorszzy bo ciagle pisał do mnie wysyłal fotki nowych panienek i miał jeszcze fochy ze ja mu nie doradzam .... ja wiem ze moj nie radzi sobie z tym co zrobił zreszta sam mi to napisał :(( szkoda ze zawsze cos musi stanac w drodze do szczescia...

Gość bubbbb
moj mi tez napisal ze jest mu ciezko ale pokazuje co innego żalosni aktorzy :/ jak sobie radzisz?

postanowiłam ze zapcham sobie jakos czas wiec zapisałam sie na taniec ii mysle o znalezieniu drugiej pracy bo w tej chwili to nawet jak gdzies wyjde to wszystko mi sie z nim kojarzy :P takze nie pozostaje mi nic innego jak sie czyms zajac...

jak coś konczysz to definitywnie. Rzucilas go wiec on nie chce na ciebie patrzec, to normalna reakcja - on po prostu chce zapomniec i zyc dalej:) Ja zrobilabym to samo. Po co rozdrapywac rany?