Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malania55555555

Co sądzicie o zwiąku młodego chłopaka z dużo starszą kobietą?

Polecane posty

Gość Malania55555555

Mój chłopak rzucił mnie dla kobiety 12 lat starszej od siebie. Czy jest to waszym zdaniem normalne, zważając ,że to nastolatek(jescze nie pełnoletni)? Co o tym wszystkim myślicie?

Gość PAyti
JA myślę, że ta baba to jakiś pedofil:)

Gość Welaaaa
Tępić takie!

Gość JA MAM TAKIEGOOO
:-p :-p jest mlodszy ode mnie 14 lat i jestesmy razem 4 lata :-p :-p jestem sporo ladniejsza od jego kolezanek rowiesniczek, a wy mozecie sie pluc i obrazac do woli. mam to gdzies :-p on za mna swiata nie widzi i jest bardzo przystojny! niejedna chce sie zakrecic przy nim, ale jest szczesliwy ze mna!! :-p ktos spyta: na jak dlugo? NA JAK DLUGO SIE DA!!! bycie z rowiesnikiem lub starszym facetem nie jest gwarancja udanego zwiazku i tego,ze partner bedzie wierny. taka prawda!

Gość JA MAM TAKIEGOOO
to znaczy moj nie jest nastolatkiem :-p

Gość hrabia Wąs Rosporek-Walicipski
związek młodego chłopaka z dużo starszą kobietą nic dobrego w rezultacie nie przynosi. Młody 25 letni Mahomet ożenił się z czterdziestoletnią kobietą i dobrze wiemy co z tego wyniknęło, islam największe zło tego świata.

to nie jest aż tak wielka różnica. mój brat ma 11lat starszą żone (ona ma 37, on 26) a co do ,,normalności'' ja mojego poznałam mając 15, a on 18lat starszy. tak gadali o pedofilii, że se wyrwał do łóżka a nam już piaty rok razem leci.

Gość Melania555555
No tak tylko, ja rozumiem, że w miłości wiek się nie liczy, ale nie w przypadku gdy chłopak nie ma jeszcze 18!

Gość lajahghghjh
JA MAM TAKIEGOOO do czasu kobieto,do czasu.Teraz to ty tak luźno piszesz o tym,ze nie przejmujesz sie tym ile wasz wiazek potrwa,ale czym dłuzej bedziesz,tym bolesniej odczujesz to jak ten twoj młodszy o 14 lat chłopczyk przyprawi ci rogi i twoja uroda nie pomoze bo młodsza zawroci mui w głowie,a ty bedziesz rozp[aczała.Teraz sie smiejesz ,a potem inni beda sie smieli z ciebie

Gość idiii
bo chłopaki nie partnerki szukaja tylko niańki..której mozna włożyc i do gołych piersi sie przytulić:)najlepiej z mieszkaniem i samochodem, nie wiem czy to te strsze kobiety maja sie za to wstydzić, powinny się wstydzić matki , że tak gówniarzy wychowały iz nie potrafią stanąć na wysokości zadania

Gość gdchkksadvgakcf
ciesz sie ze pozbylas sie kogos z zaburzeniami