Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marika9111

podoba wam sie ta kuretczka??

Polecane posty

Gość marika9111
szukam czegos takiego, a biorac po uwage cene tylko 60zł... :) ale czy faktycznie moze kosztowac tyle?;p

Gość A gdzie ją znalazlas
skadś ją znam..

Gość AaliyahHaughton
mi tez sie podoba :)

Gość anxianxi
brzydko się malujesz, zupełnie do Ciebie nie psauje makijaż, zrób sobie jakiś kurs albo poczytaj o tym

Chetnie skorzystam. Wpadnij do mnie do domu i zrob mi kurs, ale wczesniej pokaz mi swoj ryj ;) bo nie zwyklam kupowac kota w worku :] Ale od lepszych rady zawsze przyjme i jeszcze czasem podziekuje, hehe ;)

Gość marika9111
tak, z h&m, byłam dzis i nie widziałam jej, moze jeszcze nie weszła na kolekcja dzinsowa:(

Oj, to rozejdzie się jak ciepłe bułeczki. Aż się wierzyć nie chce, że aż taka taniutka. Będę się na pewno za nią rozglądać. Chętnie ją przymierzę i ew zakupię :)

Gość marika9111
gdybys znalazla daj znac;) kolekcja juz weszla albo lada dzien powinna wejsc.

Gość sranxi
nie denerwuj się, nie o to mi chodziło. Po prostu te kreski wyglądają strasznie wulgarnie na Tobie i mysle że pasują do innego typu urody. Róż też masz niedobrany ( mówię o tym co widze na Twoim blogu

Gość sranxi
szczerze... jakbym miała takie zdolności makijazowe jak Ty to robiłabym makijaż typu no make up a nie taki mocny... :/

Gość marika9111
wada sieciowek jest to, ze pozniej 8/10 dziewczyn chodzi ubrana bardzo podobnie - tak samo :D niedawno kupiłam z clockhouse tunike z rekawem 3/4 w biało czarne paski (były tez inne kolory0 i juz widziałam na uczelni co najmniej 2 dziewczyny ktore maja takie tuniki :D z ta kurteczka pewnie bedzie podobnie:)

Tez mam dla Ciebie rade, mysle, ze cenniejsza :) Naucz sie skladac literki i pisac je w kolejnosci, bo nawet przeliterowanie mojego krotkiego pseudo przysparza Ci sporo trudnosci :) Wroc do elementarza a pozniej zacznij wytykac innym bledy. P.S. Bede uzywac nadal rozo i eleynera, ktory mi sie podoba. Przegladam sie w lustrze a nie w opiniach anonimowych ludzi :)

* różu Pasiaki są akurat modne już jakis rok ;) I to nie tylko urok sieciowek, bo pasiaki i dzisnwoe kurtki znajdziesz nawet na bazarach/ Ale nia ma co przejmowac sie tym co nosza i co pomysla inni :) Grunt t abys Ty sie w tym dobrze czula. A jak ktos probuje na sile byc oryginalny i nosic inne rzeczy niz wszyscy wokol, to jakies dziwadla pozniej z tego wychodza. Poza tym na 10 osob w pasiaku dwie wygladaja dobrze :) Wiec nie ma problemu.

Gość sranxix
nie umiesz przyjmować słów krytyki? świecisz tymi zdjęciami wszędzie, więc też mam prawo wypowiedzieć się...te kreski są ohydne... twarz masz kwadratową twarz i jeszcze to podkreślasz... nie powiem że jesteś brzydka, ale nie umiesz z siebie piekna wydobyc

Gość sranxixx
ty jednak jestes głupia... :/

* * * * W zeszłym roku za kurtki dżinsowe w H&M życzyli sobie 119 zł. W stradim nawet 159. Powariowali. Jakoś miał się ten trend przyjąć już zeszłęgo lata, ale się nie udało. Teraz pewnie i tak ludzie prędzej rzucą się na dżinsowe ramoneski ni.ż na te klasyczne kurtki jak z H&M. Chociaż cena pewnie wielu zachęci. Znając moje szczęście nawet pewnie nie zdąrze jej na żywo w żadnym H&m zobaczyć. A jak zapytasz sprzedawcy kiedy kurtki będą na sklepie, to jak zawsze nić nie będą wiedzieć ;) Prawo dżungli.

widzisz jaka ty anxi jesteś okropna hahaha :) śmieszą mnie komentarze typu głupia jesteś, jak komuś brakuje argumentów żeby go skrytykować to najłatwiej powiedzieć głupia jesteś. A tego typu ludzie to robią to poprostu ze zwykłej zazdrości.

Ja całkiem niedawno kupiłam taką klasyczną dżinsową kurteczke w Reserved w sumie nawet podobna do tej z H&M choć może nie do końca.. fakt była bardzo droga bo kosztowała 199 zł jak większość dżinsowych kurteczek.. miałam tego farta i kupiłam ją po przecenie za 49 zł i jestem bardzo z niej zadowolona.. ; )

Powinnam jej teraz odpowiedzieć: "Chyba Ty" To by się dziewcze ucieszło, że trafiło na swojego :PP hehe. Brak słów, dlatego nie chcę już offtopować. Jakoś w żywe oczy nikt mi nigdy nie powiedział nic złego a w sieci każdy odważny. Nie wiem skąd się to bierze, bo mam zupełnie inna naturę. Ale ona pewnie na chodniku podchodzi do obcych ludzi i mówi: "Ubiór spoko, ale ryj masz kwadratowy, nie maluj kresek ba są fee. No to nara"

to się bierze właśnie ze zwykłej zazdrości, pewnie zazdrości że masz świetną figurę, śliczną buzię, świetnie się ubierasz itp w sieci jest anonimowa i może się wyładować :)

Gość marika9111
dziewczyny, nie kłocice sie! po co kwas sobie robic wzajemnie! a co do paskow - fakt, nie kazdy wygkada w nich dobrze. pogrubiaja, te poziome:D

Ja już daję spokój. Życie mnie nauczyło, że jak ktoś jest upierdliwy to należy mu powiedzieć: tak, masz rację. Twoje rady przyjmę sobie do serca. A za plecami puśić oczko i śmiaś się z tego w duchu. Z takimi nie ma co dyskutować, bo to jak rozmowa z głuchym ;) Jeśli tylko zobaczę te kurteczki w H&M, dam znać

Gość kolorowa bardzo
anxi ...masz piekne wlosy

w krk w galerii krakowskiej na dzień dzisiejszy jeszcze nie było. jak nie cierpię dżinsowych kurtek i ostatnią miałam jako 10 latka tak ta bardzo mi się podoba.