Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marika9111

podoba wam sie ta kuretczka??

Polecane posty

Nibys. Ja zmieniłam zdanie rok tremu :) Niektóre kurteczki są tak pieknie skrojone i dopasowane do sylwetki. Po prostu urocze i zawsze to jakas alternatywa dla skor i ramonesek :)

Gość martitaaaaaaaaaaaaa
w katowicach w h&m tez dzis jeszcze jej nie bylo dziwne, bo pozostale rzeczy z kolekcji jeansowej sa

Gość marika9111
moze juz jej nie ma?:P

anxipanxi -> może i ja się przekonam:P choć ja mam problemy z kupieniem dopasowanych kurtek i żakietów bo zawsze są za szerokie w tali a jak nie w tali to ramionach;/ a dżinsowa kurta wygląda dobrze gdy jest dopasowana. a jak jest luźna w miejscach gdzie nie powinna być to przywodzi na myśl mi lata 90 (? nie jestem pewna czy dobrze umiejscawiam w czasie ). ta pokazana tu taj jest super:) jak podchodzicie do noszenia dżinsu z dżinsem? mi najbardziej podoba się połączenie całkowicie różnych kolorów. np. siwe dżinsy do niebieskiej kurtki.

Ta kolekcja weszla dopiero dzisiaj. Tak pisala karo. Wez pod uwage, ze asortyment w H&Mach bywa rozny.

MAsz racje. Denimowe kurtki ala lata 90 to koszmarek. Mi sie marzy taka krotka jak ta moja ramoneska. Z dzisnsami jej nosic nie bede. Raczej do kwiecistych sukienek i kozaczkow ;) Albo do szortow tylko na te nie mam jeszcze pomyslu, bo na pewno nie do zwyklych dzinsowych.

Gość marika9111
czyli w najbliszych dniach znow wypad do h&m w poszukiwaniu kurteczki:) oby tylko nie zostaly same L-ki i wieksze, bo czesto tak jest;/

Gość kornellkaaa
dziewczyny a ja niedawno upolowalam w lumpeksie dzinsowe cudo, skrojona jak marynarka, troche poprzecierana, taki prawdziwy dzins, z roszerzonymi rekawami troszke zadlugimi, zajebiste wykonczenia, ze niby juz znoszona i troche wiecie zwisajacych nitek, taka normalnie boska, kosztowala 10 zl...wszyscy sie pytaja skad mam, jest koloru niebieskiego , ale nie taka jasna

Gość kornellkaaa
a te kurtki lata 90 to byla jazda, szczerze powiem ze takiej jak moja to nie widzialam nigdzie, nosze ja i na elegancko i na luzie, raczej nie ubieram do dzinsowych dolow, glupio mi to wyglada

Gość marika9111
czasem w lumpku mozna trafic na cudenka :) ale trzeba miec dobrego nosa i spore szczescie;)

właśnie dlatego pytam o dżins z dżinsem bo ze wszystkim innym jest łatwo łączyć. i zastanawiam się czy połączenie z kolorowymi nie przywodziło by mi skojarzeń z latami 90:P bo z niebieskimi mimowolnie to robię.

Gość kornellkaaa
marika mam szczescie bo mieszkam blisko bardzo malej miesciny w ktorej jest az 6 lumpeksow, zero ludzi, wszystko na wieszaczkach, pachnace, mam bardzo zuzo ciszkow stamtad, jeszcze z metkami, same dobre marki i dobra jakosc, H&M bardzo zuzo, w tym spodnie dresowe, inne za 4 zl, tuniki, normlanie a jakie czasem dodatki trafilam typu apaszka, czesto wpadam tam, bo nie cieprpie jak ktos ma takie ciuchy jak ja, kiedys sie wstydzilam, a teraz same elity tam kupuja z tego co widze, mlode laski,

ja mam wtedy jedną myśl : beverly hils:D

Gość marika9111
faktycznie fajnie masz:) jak kilka razy szukalam czegos w lumpkach to nic z tego bo za duze albo nic fajnego nie bylo.

Gość kornellkaaa
tylko mozna popasc w nalog ech ja sie boje jakos laczyc dolu i gory dzinswoej, bo mi sie z kiczem kojarzy, ale kiedys widzialam w jakijs gazecie zdj A. Wlodarczyk, w ciemnych rurkach, trampkach, t-shircie, szliku jakims i w zajeb. dzinsowej bardzo obcislej jasnej kurteczce, no ale to trzeba miec wyczucie

Gość super jest gdzie mozna ja
dostac???????

Gość martitaaaaaaaaaaaaaaaaa
bylam dzis w hm i rzeczywiscie bylo pare sztuk, ale gorzej z rozmiarowka, bylo z 5 40stek i 2 nr 36 mierzylam ta 36 i dziwnie lezala, za szeroka w ramionach i na biuscie wiec ostatecznie zrezygnowlam z zakupu, chociaz sie wahalam bo taniutka jest no ale po co kupowac cos co zle lezy

Więc tak ;) Widziałąm dzisiaj w pasażu grunwaldzkim dokładnie 3 sztuki, najmniejsza 38. Szybko się rozeszły. W realu nie zachwyca, ale to na wieszaku, być może po przymiarce jest inaczej. NA dividedzie są ładniejsze ale już za 119 zl. Mają też świetne krótkie spodenki typu boyfriend, ale niestety najmniejszy rozxmiar 38, więc moża się w tym utopić zważywszy, że i tak mają być oversizowe. Ogólnie ceny w H&M miło mnie zaskoczyły, jest dośc sporo tanich bądź nawet bardzo tanich rzeczy.

Gość
Kurcze miałam kiedyś taką kurteczkę,dawno temu,myślałam że jest stara i poprzecierana nie podobała mi się :-D.Oddałam ją biednym a była Donny Karan.Teraz to by pewnie zrobiła furorę :-D

Gość marika911
widzialam kurteczki musze powiedziec ze byly juz wybrane, zosstaly same rozm 40 i 42;( nieco odbiegaly od tej na zdj co maj ja na soebie modelak (byly jasniejsze) ale ogolnie za 60zł dawaly rade. moze ktos znajdzie jeszcze na w h&m

Gość Taka ja/ja/ja
Mam pytanie dziewczyny tylko pewnie nie na temat hmmm ale tez o dzins ;) Gdzie kupujecie dzinsy? Chodzi mi dokladnie o to zeby sie nie rozciagaly, brrr, juz nie wiem co robic, mam: big star, wrangler, lee, sisley oraz z tanszych reserved. Mam tez levisy ale one akyrat sa ok. Bo normalnie jak kupuje sa idealne, obcisle na pupie, ponosze troche i robia sie wieksze o 1-2 rozmiary, normalnie na tylku i w pasie zwisaja a ja jestem normalnie chora na to zeby miec spodnie ladnie opinajace pupe i biodrowki. Pomozcie :) A co do kurteczki - mi sie akurat nie podoba bo rzadko nosze inne spodnie niz dzinsowe a polaczenie dzinsu z dzinsem kojarzy mi sie z podstawowka i ewentualnie poczatkiem liceum kiedy tak chodzilam ubrana :D Teraz nie umialabym tego ladnie zestawic.

Gość marika9111
teraz wiekszos sklepow produkuje taki dzins, ze musi sie rozciagnac po pewnym czasie;. tez mam ten problem - spodnie ladnie opinaja pupe a po kilku miesiacach juz spadaja ze mnie bo ro 'rozpechane'. z drugiej strony opietych nie warto nosic bo moze sie robic od tego cellulit;/ w podstawowce mialam spodnie dakota, to byl prawdziwy, twardy dzins. byly nie do zdarcia i nie do rozciagniecia. do tej pory mam je z sentymentu, chociaz niestety juz sie w nie nie mieszcze:(