Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bankbank

jakie konto bankowe najlepsze?? tanie i internetowe najlepiej

Polecane posty

Gość bankbank

aa i jeszce zeby sporo bankomatow mialo;D poleććie cos, do tej pory mialam KREDYT BANK ROR i Alior, ale wprowadzili niekorzystne zmiany wiec szukam czegos nowego...

Gość mbank lub inteligo
bardziej inteligo jednak inne daleko w tyle.

Gość bankbank
myślałam o tych dwóch wyżej wymienionych. oferte jak dla mnę lepszą ma mbank, natomiast inteligo jest wygodne ze względu na wpłaty w punktach pko. dzięki za podpowiedzi

Gość dyferencjałsemantyczny
ja mam inteligo i jestem zadowolona,ale ...no wlasnie problemy z bankomatami,malo bankomatow ING a euronetu sie ciagle psuja i nie mozna wyciagnac mniej niz 50zl,dlatego zastanawiam sie nad aliorem,wyplaty ze wszystkich bankomatow bez prowizji,jest tylko oplata za korzystanie z karty 5zl miesiecznie czyli 3zl wiecej niz w ING

Gość dyferencjałsemantyczny
aa blad,nie inteligo tylko direct w banku slaskim

Gość Alior
ALIOR< TYLKO ALIOR

Gość zadowolona z konta
Nordea, polecam.

Gość japanesska
ja mam w bz wbk jednak szczerze mowiac nie jestem do końca zadowolona. popierwsze reklamuja suę darmowymi przelewami a darmowych jest tlyko 5 na miesiąc o czym już nie ma mowy. W histori widze ze co miesiac pobierająmi 2zł za jakies ubezpieczenie - o tym także nie było mowy - miało być darmowe. Dodatkowo koleżanka,która miała tam konto mówiła mi, że po 2 latach przysylaja pismo ze trzeba zapłacić 20zł za karte!! Nie wiem czy to prawda bo sama mam konto troche ponad rok, ale to już ewidente robienie ludzi w balona!! Raczej przymierzam sie do zakończenia przygody z tym bankiem :/ Powiem im do widzenia i chyba przejde do mbanku

Gość mampytaniee
przepraszam że wcinam ci się w temat ,ale mam pytanie może ktoś będzie tu wiedział, w jakim banku najlepiej zrobić przelew zagraniczny ,muszę przelać do Niemiec 50 euro i w jednym banku jakim byłam chcieli 80zł za przelew

Gość Alior
w aliorze 50 zl chyba

Gość gość
to zależy od naszych oczekiwań ;)

Jestem zdania, że oprócz sprawdzania kosztów związanych z prowadzeniem konta bankowego, powinniśmy także brać pod uwagę usługi oferowane przez bank w ramach tego konta. Często korzystam z przelewów natychmiastowych Express Elixir, dlatego istotne jest dla mnie to, czy dany bank ma je w swojej ofercie. Tutaj kilka słów na temat systemu Express Elixir – http://www.expresselixir.pl/