Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyczenia

staracie sie na sile podtrzymywac rozmowe, gdy

Polecane posty

Gość zyczenia

sie nie klei? czy milkniecie i nie odczuwacie presji, ze powinniscie zagadywac, rozsmieszac itp?

Gość dom z dusza i klimatem
to zalezy... jezeli czuje sie z osoba komfortowo, zwyczajnie dobrze, to nie przeszkadza mi milczenie, czasami jest lepsze od rozmowy ;)

Gość ściągnij se z chomika SITE
kiedys tak, teraz juz nie. dlaczego ja mam sie poczuwac?. rozmawiaja dwie osoby, mi milczenie nie przeszkadza, jesli drugiej osobie tak - niech sie stara tez

Gość zyczenia
okej;) ale chodzi mi wlasnie o taka sytuacje, gdy slabo sie znacie, jestescie na siebe skaznai rzez jakis czas, a gadac nie ma o czym. z jednej strony mozna sie zmaknac i olac i sie nie wysilac, jednak z drugiej mozna tak tkwic bez konca. gdzie jets ta granica fajnego zagadywania, pokazania, ze jestem spoko osoba, z ktora mozna pogadac, a gdzie takie na sile prowadzenie rozmowy, gdzie czesto wychodzimy na pewnego rodzaju desperatow.

Gość dom z dusza i klimatem
kazda rozmowa na sile wyglada sztucznie czy ta druga osoba tez jest niesmiala czy tez wprost przeciwnie, tylko nie zlapala 'klimatu' ;) temat do rozmowy moze 'przyjsc' sam, podczas spedzonego razem czasu, ale jezeli ta druga strona absolutnie i kategorycznie odmawia podjecia lub podtrzymania tematu i uparcie milczy to jest to jego wina i cokolwiek sie zrobi bedzie brzmiec sztucznie.

Gość zyczenia
ostatnio zdalam sobie sprawe, jak na sile zwykle rozmawialam, jak udawalam kogos innego i jakie to glupie. dziei;)

Gość zyczenia
to nie jest kwestia bycia nudnym, czy tez nie:D masz pojecie, widze;)

tak się akurat składa, że ma. czy 5 letnie dziecko będzie polemizować o literaturze średniowiecza? nie. dla dziecka to nudne. tak samo jest z dorosłymi :)

Gość zyczenia
dwie osoby slabo sie znaja ale musze przejechac razme pewien odcinek drogi, czy to, ze slabo klei rozmowa oznacza, ze ktores z nich jest nudne?