Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BedEducation

Mam taki szlenczy plan!

Polecane posty

Olalam, 2 miesiace temu fajnego faceta iwidzielismy sie tylko kilka razy i dopiero teraz zrozumialam, ze go kocham. Mam zamiar za jakis czas nawiedzic go i powiedziec wprost, ze go kocham. Jak nie bedzie chcial mnie mowi sie trudno dam spokoj . Zrobilibyscie cos takiego ? A mozeto zly pomysl ?:D

Gość kokaina girl
zaraz potem, zanim jeszcze otrząśnie się z szoku, uklęknij i weź jego ptaka do buzi. Po wszystkim oczywiście ładnie połknij ładunek i facet jest na 100% twój

Gość hrabia Wąs Rosporek-Walicipski
nie waż się połykać. W żołądku plemniki razem z pokarmem przedostaną się do krwi i razem z kwią do jajników i nastąpi zbiorowe zapłodnienie jajeczek w jajnikach i z każdą miesiączką będziesz miała dzidziusia.

Gość kokaina girl
ja nie jestem, z reguły mało mówię, bo albo jestem zaćpana, albo mam kutaasa w gębie i zarabiam na prochy :)

Gość kafeteria/pl/__.
no plan powiem ci bardzo nie przemyślany:D ale co tam ja taka zawsze jestem poukładana i żadnych plusów z tego nie ma. A co tam, zaszalej :D🖐️

a nie możesz poprostu "wpaść na niego przypadkiem" i umówić się na kawę? albo zadzwonić? prawda jest taka że jak zrobisz to co zamierzasz, to on nie bedzie miał potrzeby cie zdobywac, i co za tym idzie, nawet jeśli się skusi to cie zaliczy i poszuka sobie dziewczyny która bedzie go intrygowała, ciekawiła itp faceci nie lubią być zdobywani, i nie zalezy im na laskach które od razu mówią kocha Cię bedzie sie bał że na 2 randce się mu oswiadczysz :)

Gość a co ty mara jesteś
że go chcesz nawiedzić???:D i gdzie w snach???

Dobra moze przesadzilam z tym slowem kocham :D O to chodzi, ze ja go olalam > Generalnie o to chodzi, zeby mu pokazad ze zalezy mi na nim, przeciez nie wejde mu od razu do lozka :D Kurde jak tego nie zrobie to sie nie przekonam , a moze wyszloby z tego cos glebszego :D

hmmmm możesz słabo się ubrac jeśli możesz do niego przyjśc i jeczec że ci zimno, i wejść do łóżka :P poprostu mowę Ciała wykozystaj jesli możesz go nawiedzić to kup jakieś winko i wproś się do niego na kolację muzyczka, te sprawy, juz on bedzie wiedział co robić :) możecie się przeciez pocałować poprzytulac, możesaz go nakręcic i dac mu w ten sposób do myślenia możesz patrzeć mu długo w oczy, bawić się ubraniem na dekolcie, przesówać palcem w gure i dół i powiedziec coś w stylu "czasem ludzie zbyt pochopnie odrzucają w swoim życiu pewne możliwości" lub "czasem podejmuje nierozsadne decyzje a potem żałuję"

ale nie mów mu niczego wprost!!! niech ostateczny ruch on wykona

ogame moze wykorzystam te Twoje cytaty :D Tak powaznie to ja chce tylko dac znac, ze szaleje za nim nie wchodzac przy tym do lozka :D Czy wy ngdy nie zrobiliscie czego szalonego ? :P

Gość a co ty mara jesteś
no zaszalej... ale tak dokładnie to strategii nie masz jeszcze opracowanej?:D mam na myśli to w jaki sposób go nawiedzisz?:D

Gość a co ty mara jesteś
aż 800 metrów? :D :D :D a nie możesz zadzwonić z domu?:D chyba, że masz na myśli swojego sąsiada i potuptasz do niego:)

Mialam na mysli zadzwonic do furtki Chociaz jak teraz sobie wspomne moja przyjaciolke to ja jednak jestem nudziara. Ona chciala sie rzucic pod samochod ukochanego.

dziś ogladalam program o kobiecie która bała się okazać zainteresowanie facetowi,w którym była zakochana(bała si ę odrzucenia) jej koleżanka na to --skąd wiesz czy przegrasz skoro boisz się brać udział w wyścigach? wiec na mete do startu ---start!

Gość człowiek który oszukał diabła
jeśli to nie bajka to powodzenia:) na pełnej kurwie!!!!!!!

Sami, wlasnie tak mysle, jak nie sprobuje nie dowiem sie. A jesli to ja mam w minimalnym stopniu postarac sie o faceta to od razu jestem k.....wa?! :D

ale nie zachowuj się jak skrzywiona psychicznie:P zadzwoń zaproponuj spacer,wymyśl jakiś pretekst by się z nim spotkać na luzie :P

Gość człowiek który oszukał diabła
*Sami*--> kim kolwiek jest to dobrze gada(pisze) .... na co czekasz? jazda i do przodu:)

Gość dostka29
Olalam, 2 miesiace temu fajnego faceta iwidzielismy sie tylko kilka razy i dopiero teraz zrozumialam, ze go kocham.-masz 12 lat ze po kilku spotkaniach kochasz faceta? ahh ci gimnazjalisci...