Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dagagaga

Pójść na tę randkę??

Polecane posty

Gość Dagagaga

Przeglądając profile na nk przez przypadek trafiłam na niesamowicie przystojnego faceta. Naprawdę wyjątkowa uroda, jak model. A że jest z dość daleka dodałam komentarz do jego zdjęcia jaki to on nieziemsko przystojny. Odezwał się do mnie, zaprosił na kawę. Obejrzałam jego profil wzdłuż i wszerz i zobaczyłam,ze w zjamomych ma SAME kobiety. ani jednego faceta, kobiety wyjątkowo piekne, seksowne, w seksownych pozach. Ja jestem przeciętna dziewczyną, nie uważam siebie za ładnej. Dlatego nie do konca rozumiem dlaczego zechciał się ze mną umowić. Poszłybyście na moim miejscu na to spotkanie???

Gość Ej Mała
A może ten profil jest fikcyjny ? Bo gdyby był prawdziwy to miałby choć z jednego kumpla..

Gość TenTwój
właśnie ;)

Ja bym nie poszła. Przecież to od razu widac że on tylko chce cie zaliczyc i już,tym bardziej, że jak sama piszesz jest z daleka więc nikt z twoich znajomych go nie zna. A ty procz zdjęc nic o nim nie wiesz.Daruj sobie.

Gość to mały korniszon
dobre i to może jej brak kutasa ?

Gość Dagagaga
Konto nie jest zarejestrowane jako fikcyjne, więc zdjęcia może i prawdziwe. Ale też zastanawia mnie czy to nie "ruchacz" jakiś :/ Czyli nie poszłybyście?? Nawet w publicznym miejscu na kawę?

Gość olala____________
Do mnie na nk napisał pewnego wieczoru jakiś obcy facet, że słodko wyszłam na zdjęciu i że jeśli nie mam faceta i miałabym ochotę na rozmowę to będzie czekał na odpowiedź. Wchodzę na jego profil, patrzę w zdjęcia a tam same zdjęcia ze słodziutkim pieskiem, a w kontaktach kilka seksownych kobiet i nikogo więcej. Więc wydało mi się oczywiste, że jest to jego profil stworzony specjalnie w celu "zarwania" kobiet.

Gość owefwfwl
szuka przygod,skoro sama napisalas ze jest przystojny,to wie ze Ci sie podoba ,przyjedzie,zaliczy i sluch po nim zaginie:O

Gość mukaaa
Ja bym poszła .co ci szkodzi..chyba nie masz zamiaru seksić sie na pierwszej randce..wiec w czym problem? [bardziej bym sie bała że mnie wystawi]

Gość Dagagaga
Z takiego znowu daleka nie jest-ok. 100 km. Pisze, że w okolicy bywa słuzbowo.

ja mysle ze to jakis kur*wiarz moja kolezanka taka kurew*ka miala konto na fotce i zapraszala tylko chlopakow i tylko ladnych i mysle ze ten twoj fagas z nk tez taki jest wiesz o co mi chodzi

Gość Dagagaga
Tez tak własnie myslałam- jedno spotkanie by zobaaczyć co to za koleś nie zaszkdozi.

Gość orchidd
Ja bym nie poszla

wlasnie jesli dla ciebie to jest tylko jednorazowa przygoda to czemu nie?? bo dla niego tak jest napewno

Gość Ej Mała
A ja myśle, że facet jakiś tam po drugiej stronie jest ale nie ten model- a fikcyjny miałam na myśli nie, że sam swój profil określił jako fikcyjny, tylko podał jakiekolwiek dane Np Stefan Kowalski, podał maila i tyle wystarcza, żeby założyć "prawdziwy" profil ;)

Gość Dagagaga
Boję się tylko, że będzie dążył do zaliczenia mnie, zakocham się...a póxniej klapa. a mam dosc nieudanych znajomości. Chyba macie racje- wiadomo po co zalozył profil.

Gość Dagagaga
Ej Mała ----> myslisz,ze zdjęcia nie są jego?

Gość to mały korniszon
"wiadomo po co zalozył profil. " w tym samym celu co Ty, a nawet jak lubi się zabawić to co coś to złego jest?

Gość Ej Mała
No nie wiem, jeśli ma same kobiety, to nie może być ktoś "normalny". Ja rozumiem woleć towarzystwo kobiet, ale nie mieć nawet jednego znajomego płci męskiej? Albo po prostu tylko kobiety zaprasza, tylko te dwie opcje przychodzą mi do głowy. A ma jakieś komentarze, które wyglądają na takie typowo od znajomych?

Gość Dagagaga
to mały korniszon --------> A skąd wiesz w jakim celu zołozyłam profil. nie chcę być skrzywdzona i dlatego się radzę. Nic złego, że chce się zabawić, byleby mną się nie bawił.

Gość co ci szkodzi
ja bym poszła z ciekwosci

Gość Dzoanaaa
I jak, była ta randka czy nie?

Gość Dagagaga
Byłam!!!!!! I to kilka razy. Wiem,ze mnie skrytukujecie i wysmiejecie, ale podobało mi się i on jest mną zauroczony-jak twierdzi, a ja mu wierzę. Nie calowalismy się, nie dobierał się do mnie. Calkiem normalny facet.

Gość lady musicca
Kiedy zdążyłaś być na tej randce;)? DZISIAJ??

Pewnie, że idź. Nic nie tracisz idąc na takie spotkanie. A jeśli się boisz, że ci coś zrobi to weź koleżankę, która będzie czatowała pod kawiarnią, w której sie umówicie i w razie czego przybiegnie ci na ratunek :P Wyluzuj mała i pokorzystaj z życia :P