Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gvhkbihsdx

Żaluzje, rolety, zasłony-co najlepsze na duze okno balkonowe?

Polecane posty

Gość gvhkbihsdx

Mam takie własnie okno w duzym pokoju na piętrze,jest ogromne , niestety sąsiedzi wszystko widza, szczególnie w nocy:O Co najlepiej sie sprawdzi na takim oknie? Jest to jedyne okno w pokoju a pokój 20m ,wiec nie chciałabym go z dzien zaciemniac ,ale tez nie chce zeby było widac co sie dzieje w srodku.

zapodaj sobie rolety, wbudowane w okno :classic_cool: te sprawdzaja sie najlepiej w warucnkach extreme :classic_cool: szybko i dyskretnie :)

Gość gvhkjnkkh
Niby tak ,ale troche mało światła przepuszczają.Bardzo podobają mi sie rolety rzymskie ,ale ten sam problem.Myślałam ,zeby ja połaczyc z tzw.makaronami i w dzien niech sobie beda makarony a w nocy rzymskie.Tylko nie wiem czy to sie sprawdzi i nie bedzie głupio wygladało.

Gość gergw
głupio to będzie wyglądało

Gość adrikk
Nie zawiodłem się na oknach firmy OknoPlus. Idealne wyciszenie, odbijają hałasy z zewnątrz na głucho. Takie okna to zwłaszcza w sypialni człowiek doceni, albo przy okazji poobiedniej drzemki w salonie. Gorzej jest latem, gdzie jednak okna są w dużej mierze uchylone, ale zimą ochrona przed hałasem jest tutaj naprawdę zadowalająca.