Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miquniaaa

Cień kreski mimo okresu

Polecane posty

Gość miquniaaa

Rany ! Kobiety.. chyba zwariowałam. Zawsze śmieszyły mnie dziewczyny z takimi problemami proszące o rade na forum... a teraz samej mi przyszło robic to samo:( No więc 2 miesiące temu rozpoczęliśmy z mężem starania o bobaska. 1 cykl nic, 2 cykl też nic.. tzn już sama nie wiem Otóż 14 lutego przyszedł @. Trwał prawie tak jak zwykle, testy robione na kilka dni przed jego przyjsciem- negatywne. Od jakichś 4 dni mam mdłośći (tylko rano, do południa) i często chodzę siku. Nie mam żadnych infekcji, problemow z pecherzem itd. Dodatkowo mam straszny apetyt :( Dzisiaj robiłam test- baaardzo baaaaaaaaaaaardzo blada druga kreska, nie zobaczyłabym jej chyba gdybym nie podeszła do okna...Dodam że nie był to test z porannego moczu.. Ostatni stosunek przed okresem odbył sie w 16 i 18 dc. Czy jest mozliwosc że jestem w ciazy, mimo okresu i wczesniejszych negatywnych testow?

Hmm mozliwość jest oczywiście, i jedno co mogę Ci doradzić to jeżeli będziesz miała cierpliwość powtórz test za dwa dni :) Życze powodzenia :)

Gość mało prawdopodobne
ale możliwe... zrób kolejny test za parę dni :)

Gość Poradaradarada
Hmm.. Jak dla mnie to raczej są objawy zbliżającej się owulacji (apetyt i mdłości) niż ciąży. A blada kreska .. hmm.. czasem na teście widać miejsce gdzie się pojawić ma ta druga kreska - właśnie pod światło. Więc to może nie być to. Najlepiej się udaj na badanie krwi. Po takim czasie już powinno być dość wysokie stężenie HCG, i wynik daje 100% pewności co do ciąży.

Gość Poradaradarada
Aaa.. i jest jeszcze jedna możliwość - byłaś w tzw ciąży biochemicznej i poziom hormonu spada, a okres mógł być równoznaczny z poronieniem.