Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dzzzulia

A6W SUPER NA BRZUCH? MACIE ZDJĘCIA EFEKTÓW KOŃCOWYCH?

Polecane posty

Gość andża
Ja dzis rowniez zaczynam 12 dzień :) jest coraz ciężej ale jak słucham muzyki to mi szybciutko leci.. Efekty.. Brzuch na pewno twardsze o wiele, ale na wizualne czuje że jeszcze kawał pracy przede mną:) powiedzonka nie poddawajcie się!

Gość justyna1010
Cześć wszystkim! :) Ja dzisiaj mam 8 dzień ćwiczeń, efekty wyczuwalne, aczkolwiek myślę, że psychika działa :) Troszkę obawiam się dalszych dni, najtrudniejsze jest jak dla mnie piąte ćwiczenie. Zdjęcia niestety z Waszymi efektami już się nie wyświetlają... ma ktoś jakieś do pochwalenia się i zmotywowania? :)

Gość Paweł26
Nie wymagajcie cudów od 42 dni. Proces samej budowy i wyrzezbienia miesni to dlugi proces. A6W pozwala wzmocnic i nakreslic miesnie do dalszej pracy. A6W polaczone z odpowiednia dieta napewno przyniesie lepsze efekty. Wkoncu dieta daje klucz do sukcesu. Pozdrawiam ;)

Gość Adam15257
Zdjęcia są naprawdę motywujące i warto zrobić sobie kilka zdjęć przed pierwszym treningiem i potem porównywać je z odbiciem w lustrze. Na siłowni w Saturn Fitness jest duże lustro które pomaga kontrolować technikę ale też można porównać swoje efekty. Raz w tygodniu robię sobie zdjęcie po treningu i zrobię z tego mały filmik o tym jak zmieniała się moja sylwetka przez pierwszy rok :)