Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak bardzo mi Ciebie brakuje

Brak

Polecane posty

Twojego głosu,śmiechu, dotyku,pocałunków na moim ciele, ciepła Twojego ciała kiedy tulisz mnie do siebie, Tak bardzo brak mi Ciebie

to ja sie dopiszę...brak mi Twojego ciepła,gdy otulałeś mnie dając zapomnienie o całym świecie...brak mi Twojego dotyku,co rozkoszą zmysły uśpione budził,brak mi twojego głosu,co drgał we mnie kazdą serca struna,brak mi Ciebie,..so much

Gość paranoja woja
jakie wy musicie byc wybrakowane, z tymi brakami :P

Mi też jej tak bardzo brakuje! Tak brak mi dotyku, ciepła twego ciała ... Mija dzień za dniem, znikają godziny, cisza aż do bólu dźwięczy pustki głosem. Daremnie chcę szukać tęsknoty przyczyny, by móc wreszcie życie pogodzić z tym losem. Spokój nie przychodzi, narasta zwątpienie, serce otaczając murem bezsilności. I tylko czekania odczuwam zmęczenie, tak brak mi jest kropli szczęśliwej miłości. Tak brak mi dotyku, żaru twego ciała, muśnięcia wargami ust ciepła spragnionych. By miłość spełnienia wreszcie doczekała, tego co w czekaniu czas zniszczył spóźniony. Dni mijają wolno, odchodzą godziny, zliczyć już nie mogę tak sił mi brakuje. Wiem że kiedyś znajdę tęsknoty przyczyny, oraz miłość Twoją przy sobie poczuję.

no coz :D jak jest wypełniasta po brzegi to do kompletu musi byc brakująca co nie co :P :P :P nie pogadasz :P nie ma miłości nie ma seksa :P :O :Pbranoc

Kocham Cię, Zawsze ,na zawsze

Gość Ją czy jego kochasz
czy tu wszyscy musza byc tak tajemniczy?:O

...Gdy na mnie patrzysz W sercu robi się cieplej Gdy się uśmiechasz Czuję się jak w niebie A słowo KOCHAM CIĘ To za mało by wyrazić co czuję Kiedy Cię nie ma przy mnie - wariuję I dusza boli...

Gość manque de Toi
"Każde JA jest dopełnieniem każdego TY" Mnie Ciebie też brakuje, chociaż Ciebie nie było. Nigdy przy mnie. No ale wibracje są. łączy nas powietrze:) ;) To najlepszy nośnik energii;)

Kocham Jego

Gość manque de Toi
Brakuje mi...;) ciii.. Słyszysz jak szumi wokół Twoich skroni powietrze?;)

Gość Aidekk
Brak mi wszystkiego co związane z moja kobieta... za wyjątkiem jej samej... ironicznie prawda?

napewno bardzo ciekawe

"Ja kocham Ciebie" Leopold Staff Jak tchu dla piersi, tak mi ciebie brak! W pochmurnym niebie Przeciąga w siną dal wędrowny ptak. Niech leci, niech spieszy! Niech się serce me pocieszy, Że choć on mknie ku tej stronie, Gdzie wyciągam tęskne dłonie, Rozpaczliwie beznadziejne dłonie... Ja kocham ciebie! Niech o tym powie ci przelotny wiew, Co w sen kolebie Samotne szczyty cichych, smutnych drzew. Niech leci, niech wieści, Że w tęsknocie i boleści Nie mógł uśpić mojej duszy, Co się męczy w pustce, w głuszy, W rozpaczliwie beznadziejnej głuszy...

Zupa pomidorowa! Oj jak bardzo się mylisz! Oj jak bardzo!!! Mężczyźnie też potrafią kochać!!!

Gość a jak napisalby ytu fscet

Zatrzymaj się na chwilę, otul spojrzeniem, słowami ukołysz moje myśli,objęciem pokaż,że kochasz... nie chcę pustego dnie,bez Ciebie... kolejnego przy twoim boku...

Tesknimy,za czymś co sami dajemy,tesknimy,bo tego nie dostajemy.

Tak bardzo bym chciała przytulic sie do Ciebie i ------ zasnąć

Wciąż jesteś przy mnie. Wszelki dźwięk i ruch tak zwykły, jak schylenie czoła ku rękom, trzepot powiek i cichy uśmiech zamyślenia — to jesteś ty. Milczenie ust, puls serca i pieszczota dłoni nie chwycą ciebie, ani słowo, które w przemożny rośnie rytm i jakby falą i ciemnością ogarnia mnie... Więc smutek, gorycz, tęsknota — czyż naprawdę jestem struną, na której ból mijania w dźwięk się przewija? Tylko jedna ty, kiedy schylasz się nade mną uważnie patrząc w moje oczy, uciszasz drżenie i mój ból, i chociaż ciebie nie ogarnę słowem i gestem, jest mi dobrze i mówię ci po prostu: jesteś... /Tadeusz Borowski/

A kiedy będziesz moją żoną A kiedy będziesz moją żoną, umiłowaną, poślubioną, wówczas się ogród nam otworzy, ogród świetlisty, pełen zorzy. Rozwonią nam się kwietne sady, pachnąć nam będą winogrady, i róże śliczne, i powoje całować będą włosy twoje. Pójdziemy cisi, zamyśleni, Wsród złotych przymgleń i promieni, pójdziemy wolno alejami, pomiędzy drzewa, cisi, sami. Gałązki ku nam zwisać będą, narcyzy piąć się srebrną grzędą i padnie biały kwiat lipowy na rozkochane nasze głowy. Ubiorę ciebie w błękit kwiatów, niezopominek i bławatów, ustroję ciebie w paproć młodą i świat rozświetlę twa urodą. Pójdziemy cisi, zamysleni, wśród złotych przymgleń i promieni, pójdziemy w ogród pełen zorzy, kędy drzwi miłość nam otworzy /Kazimierz Przerwa-Tetmajer/

Gość no i jeszcze mozgun brak
zapomnialas dodac

Gość manque de Toi
rozmów brak:) bradzoo

Gdzieś za oceanem moich snów usypiam obok Ciebie...marznąc w Twojej pościeli,od dotyku Twoich rąk...gdzieś za oceanem moich snów słysze Twój głos,lecz przez mgłę nie widzialną dla Ciebie...za oceanem moich snów zasypiam...sama znów....

Gość mnie też strasznie Ciebie
brakuje słonko :( tęsknię...

historia pewnej miłości... spotkałam ją w parku...siedziała sama,zapytałam czy mogę się dosiąśc a ona zaczęła opowiadać mi historię swojej miłości...nie rozumiałam jej...nie rozumiałam miłości,która dla mnie była taka nieosiągalna.Mówiła,że każdego ranka wstawała,aby usiąść razem do stołu,czekała kiedy wracał z pracy,nasłuchiwała już kroków na klatce,żeby przywitać go w drzwiach a kiedy zasypiali wiedziała,że zasypia z myślą o niej...i kiedy go zabrakło powtarzała codziennie ten sam rytuał, szykowała dwa nakrycia do stołu,piła z jednej filiżanki bo jak mówiła druga czekała na jego powrót z pracy...wstałam,nie podniosła głowy...nie widziałam jej oczu przepełnionych miłością do kogoś kogo zachowała tak długo w swej pamięci,miłości do kogoś kogo z tej pamięci nie wyrzuciła,do kogoś kto żył ciągle każdego dnia pomimo swojej nieobecności..."podobno tylko nieobecni są najbliżej" Tęsknię za taką miłością...

Dobranoc Kochanie