Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

babcia kazimiera

Przerazona wspolczesnymi kobietami

Polecane posty

Coraz wiecej kobiet decyduje sie idz do pracy , nie wiem po co , w koncu od zarabiania na rodzine jest mezczyzne . Od wiekow tak bylo :) i powinno tak pozostac. Ja jestem z siebie dumna , odchowalam 8 wspanialych dzieci , teraz kazda wolna chwile mam dla swojego meza. Codziennie gotuje mu obiady , nosze sniadania do lozka , on jest ze mna 45 lat a my dalej sie kochamy :)

Gość marionn
babciu idz spać.

No to ladnie sie zalatwilas :-o Pogratulowac ambicji :-o

Czasem jeszcze sie kochamy , lubie jak on mnie przytula :) , jest taki delikatny a przy tym mowi mi czule slowka , wtedy czuje sie prawdziwa kobieta :) a on moze byc dumny ze ma taka zone :) on zarabial pieniadze , ja zajmowalam sie domem :) jeszcze pamietam te czasy jak musialam rano wstac zeby mu kanapki do pracy zrobic :)

To pięknie, babciu Kazimiero, pięknie :) Szczęście mieszka w tych czarownych chwilkach, prawda? Kanapki dla Niego, umorusana dżemem buzia dziecka... :)

Gość cieszymy się babciu
że jesteś zadowolona z życia :) i życzymy pogodnej starości :)

Gość pikna nieznajoma
Babciu czy klociliscie sie, klocice nadal

Teraz nosze swojemu mezusiowi sniadanie do lozka , bo jeszcze mi go inna sprzatnie . Moj maz jest bardzo interesujacym mezczyzna , nawet teraz jestem wsciekla na swoje siostry gdy na niego patrza. Czesto gdy podejrzewalam go o zdrade to postanawialam go sledzic , nie pozwolilam sobie na to by jakas inna zabrala mi mojego ukochanego . On jest taki silny :) czasem nawet bierzemy razem wspolna kapiel :) dzieki temu jestesmy blizej siebie :)

Nie zdradza mnie :) Dobrze go pilnowalam , on do tej pory mnie pyta czy moze idz na piwo z kolegami , gdy mowie mu ze nie to zostaje w domu , a ja patrze na niego jak np. siedzi i oglada mecz przed telewizorem :) i sama ide mu do sklepu po piwko :)

nie wiem czy tak fajnie miec faceta zwyklego pantoflarza, ale co kto lubi

Gość ale babciu masz wybujałą
fantazję, książki mogłabyś pisać

Interesują mnie Babciu Twoje ambicje, marzenia bo pranie gotowanie poawanie śniadanka i prasowanie majtek :P to nie jest to co nas młode kobiety pociąga, jesteśmy wolne niezależne ......itd

Gość Ten Twoj
husky....moze lepiej miec pantoflarza niz lobuza i pisac glupie posty pozniej tutaj:(

I to jest wlasnie blad wspolczesnych kobiet :( Kazda kobieta powinna zostac w domu i poswiecic sie rodzinie :) Mezczyzna powinien zarabiac pieniadze , by utrzymac siebie , zone i ich wspolne potomstwo :) Teraz ja i moj maz przynajmniej nie jestesmy sami , caly czas nas dzieci odwiedzaja :)

Gość Aidekk
Ja zawsze wychodziłem z założenia, że kobiecie trzeba zaufać. W końcu nie każda zdradza... nie zawsze pojawi się ktoś, kto stara się ją odebrać, bo przecież nie każdy człowiek jest zły. Jednego przyjaciela straciłem w wieku lat 23, poszedł z moją kobietą w cholerę wypinając się na mnie. Widocznie wydał się jej interesujący, w końcu był raz na x czasu a ja codziennie, był siłą rzecz ciekawszy. z 2 następnymi było bardzo podobnie. A kiedy w końcu znalazłem kobietę, z która mógłbym mieć dzieci ( a nigdy ich nie chciałem - był to dla mnie koniec młodości, życia dla siebie i dla kobiety) to odeszła, i jak mniemam przez mojego kolejnego znajomego. Może nie przyjaciela, ale bardzo dobrego kumpla. Wniosek. Nie ufajcie kobietom. Są za bardzo emocjonalne, żeby nie pozwolić sobie na chwilę zapomnienia. A ja zbyt zmęczony takim czymś żeby im wybaczać. Zostawić i niech czuje się jak s*ka. Bo w końcu zrozumie, że taka przygoda to jest dobra na raz, dwa, miesiąc, gość się znudzi i nie zostanie nic. I wtedy chcą takie wracać. Dzwonią, piszą...szkoda, że wtedy. Wtedy już tego nie odbieram, kasuję każdego smsa, każdy tel przekierowuje by leciał sobie bp do Indii - bo tam drogo, i odcinam się od takiej. Po co rozdrapywać. Wniosek. Wychodzi na to, że ufność nie popłaca. Trzeba pilnować jak psa... albo nie mieć kobiety.

Aidekk a co ty robisz na babskim forum? o kobiete trzeba sie starac , trzeba za nia chodzic , moj maz dlugo za mna chodzil za nim zgodzilam sie przyjac jego oswiadczyny , na poczatku kobiety udawajcie niedostepne , dopiero pozniej gdy bedziecie mialy zaufanie mozecie sobie pozwolic ze swoim wybrankiem na cos wiecej ;)

Gość marionn
zjeben ,pojeben ...

Gość chdy
co nie zmienia faktu ze po 8 dzieciach masz pochwe jak hangar lotniczy i to na jumbo jeta

Moje porody nie byly dla mnie meczace :) Przy kazdym kolejnym dziecku cieszylam sie ze jestem w ciazy :) Ale teraz gdy kocham sie z mezem jestem pewna ze do zaplodnienia nie dojdzie:P Moge wiec spokojnie i bez stresu kochac sie ze swoim Stasiem dowoli :)

Mam pytanko do babci. Babciu jeśli twoje życie jest takie happy to co Ty robisz o tej porze na forum, Stasiu czeka :D

Moj Stasiu juz spi :) Nie bede mu przeszkadzac , jutro idziemy do kina , pozniej na romantyczna kolacje a na sam koniec do hotelu :) Bedziemy mieli caly dzien tylko dla siebie , ja nie bede swojego mezczyzny teraz budzila :) chce by mial sily na jutro :)

Gość babcia kazimiera rocks
:D

Gość ciocia stefania
babciu nie musisz wstawac od kompa. ja sie juz stachem twoim dobrze zajelam, tak dobrze ze samodzielnie zrobil mi kolacje i uwarzyl herbate, a potem pozmywal. Bo babciu, trzeba wiedziec jak to robic zeby mezczyzna byl mezczyzna i jeszcze sie z tego cieszyl. Ty wychowuj dzieciaczki, bo mi sie nie chce twoimi bachorami zajmowac, a stachu od jutra ze mna mieszka i bedzie mi oddawal swoja emeryture.

Wlasnie wrocilam ze swoim Stasiem do domu ;) Dzisiaj mielismy ze soba wiele romantycznych chwil :), i jeszcze wiele takich bedzie :) Moich dzieci nie trzeba wychowywac , to juz sa dorosli ludzie , ktorzy maja wlasne rodziny.

Gość sasiadka z na przeciwka
Kazia ,ty na ciotke stefke miej baczenie.Sama a rencine tylko kiepsko, to twojego Stasienka emerytura gornicza to lasy kasek.Ty przepedz tego wycierucha Stefke.