Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teigerin

buty ślubne

Polecane posty

Gość teigerin

Szukam butów ślubnych w kolorze ecre ( nie jestem pewna jak się to pisze Powinny mieć 12 cm obcas i platformę, koniecznie całe (tzn. nie peep toe). Może ma ktoś jakieś ciekawe linki?

ja zrobilam taki numer, ze kupilam buty do tanca. Stope mam wrazliwa, nie lubi wysokich obcasow i twardego podbicia. Moze to nie jest odp na pytanie autorki topiku, bo na platformie nie beda mieli butow, ale moze ktos inny skorzysta. Buty sa super super wygodne. Wybiera sie model, wysokosc obcasa, rodzaj zapiecia i kolor i oni robia takie buty i wysylaja. Najlepiej przymierzyc na miejscu, ale wiem, ze robia tez wysylkowo tylko trzeba stope obmierzyc sobie porzadnie, zeby rozmiar byl dobry, a jak bedzie zly to mozna odeslac i poprosic o mniejsze na przyklad. Jedyny feler jak bedzie padal deszcz, bo one maja z zamszu podeszwe i sa delikatne, wiec bede musiala kupic awaryjne tanie buty, na wypadek deszczu, ktore zmiane zaraz po przyjezdzie do sali weselnej. taki mam plan przynajmniej. Za moje zaplacilam 240 wiec cena w sumie normlana. Kupilam w http://www.danceshoestango.pl/ we Wrocku, ale pewnie jest wiecej takich sklepow w Polsce

Gość teigerin
Do mała czarna z temperamentem: 12 cm (w tym 2cm platformy) Chodzi mi dokładnie o takie buty jak wysłałaś (mogłyby też być blado różowe albo srebrne ), tylko zeby były osiągalne tzn. tak do 400 zł, bo od Louboutina widziałam pare modeli, ale przerastają moje mozliwosci finansowe.

Www.bialebuty.com.pl ja wybrałam tam model jw 513 tylko pełne:) a wybór tam naprawdę duży. Na platformie też są różne modele:)

Gość teigerin
Niestety byłam juz na tej stronie i buty na platformie z tej strony to niestety nie moja stylistyka, wydaja mi się bardzo niekształtne.