Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paaaaaaaaaaaaaatttt

sab simplex

Polecane posty

Gość paaaaaaaaaaaaaatttt

sprzedam sab simplex gg 10653332

Gość saleminka8
za ile? w sumie o nie wiem czy kogoś znajdziesz,bo pełno osób twierdzi,że nie ma polskiego odpowiednika sab simplex a jednak jest :) kupowałam na początku sab simplex i już nie chciało mi sie po neigo jeździć i weszłam do pierwszejlepszej apteki u mnie w mieście i poprosiłam o krople z tym samym skąłdem co sab simplex i farmaceutka pokazała mi pełno kropli,identyczny skład ma np.bobotic :) za 13,95 :P

Gość paaaaaaaaaaaaaatttt
35zł-jeśli chodzi o cenę A jesli chodzi o Twoje twierdzenie, to sie nie zgodze z Tobą, że jest Polski odpowiednik. O kroplach tych się dowiedziałam jak szukałam dobrego leku na kolki dla swojej córeczki. Testowałam kilka z polskiej apteki, sab simplex, dla mojego dziecka nie miał sobie równych.

Gość paaaaaaaaaaaaaatttt
A jeśli chodzi o leki, to kiedyś po rozmowie ze swoja lekarz rodzinną wiem , ze nie najważniejszy jest ten główny składnik leku, tylko te pozostałe "dodatki" (rozmawialiśmy o długim doborze leku na serce )

Gość saleminka8
hehe proszę cię nie wmawiaj mi że nie ma polskiego odpowiednika sab simplex -poczytaj skład a potem weź krople bobotic i sprawdz-ten sam skład! stosowałam 2 miesiące sab simplex a potem przeszłam na bobotic i róznicy nie ma identyczne działanie a cena trochę wysoka na necie jest za 20zł :P http://www.docsimon.pl/towar/sab-simplex-krople-suspensja-30ml http://cgi.ebay.pl/SAB-SIMPLEX-na-kolk-dla-niemowl-t-EXPRESOWA-WYSY-KA_W0QQitemZ220556121574QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_212?hash=item335a2b55e6 to ja jak kupowałam w niemczech to na polskie wychodziło mnie to jakoś 18zł

Gość bffbbf
saleminka8 ten ze sloniem nie jest niemiecki!!!!!

Gość saleminka8
wiem,ale tylko wrzuiłam ceny :P a co niemcy daja coś dodatkowo do kropli :P ale tak na poważnie sab simplex to simeticonum tak jak bobotic każdemu polecam te krople zamiast sab simplex,bo po co kupować tak drogo jak wiele osób zamieniło sab simplex na bobotic i są tak samo zadowolone

Gość bbbyyyssstttrrraaa mama
"niemiecki" sab simlpex jest bez słonia Ten ze słoniem jest dostępny w Czechach ale produkowany we Francji!!! Obydwa mają ten sam skład :) Tylko cena je różni ;) A autorka chce dość kasy za te kropleki :)