Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nogogłaszczka

Do oceny, Szanowni Państwo długie dosyć..

Polecane posty

zniszczyłabym szansę na coś pięknego . nogogłaszczko ile lat żyjesz na tym świecie? kurwiarze zawsze potrafili dobrze bajerować to jest nic innego jak nawijanie tzw makaronu na uszy:)

''Też o to pytałam. I wiesz co? Stwierdził, że gdybym wiedziała po co jedzie i nie przyszła to ja (JA!!!!) zniszczyłabym szansę na coś pięknego.'' no teraz to sie usmialam !!! Koles ma niepokolei w glowie hahahha ciekawe co by sobie myslal jakby to byla odwrotna sytuacja, pewnie wyzwalby cie od dziwek, kurew, etc hahahhah a

Gość obrana ze skórki
normalnie ludzie gdy tworzą więzi z jednom osobą nie są w stanie po świecać czasu dla drugiego. ja się sprazyłam na takim związku, zdradził mnie choć uważał ,że to nie była zdrada. Powodzenia, pewnie też źle dziewczyno skonczysz, a to że on się tu wypowiada to nic wyjatkowego, tylko kolejna GRA na zdobycie punktów u CIebie

nie wzywaj imienia jej nadaremno gdybys sie bardziej starala, to bym nie musial kop głębsze dołki

kop głębsze dołki szykuj lepiej sadzonki to kop głębsze dołki! nie dam ich na zmarnowanie

Alleluja i do przodu -Mam pytanie do Ciebie?:D Kaftanie czy to Ty??:D:D:D

obiektywnie -> koleś jest żałosny, jedzie bzykać "psiapsiółke", z przesiadką żeby poznać Ciebie, poznaje Cie całuje przytula i pisze potem miłe rzeczy a potem jeszcze milsze robi z inną. Na nastepny dzień dalej jakby nic chodzi z Tobą za ręce i jest extra. No właśnie nie jest. Bo mógł nie jechać do tej innej "zakończyć" to w taki a nie inny sposób, tylko zostać z Tobą. Ale jak miał zrezygnować z ruchanka? Nie mając zaklepanego natepnego? Skoro całe wasze rozmowy, tzw bliskość, nie były niczym istotnym ( a nie były wg niego bo bzykał inna lub inne?) to w przyszłosci gdybyscie byli razem to bedzie uskuteczniał takie rozmowy z innymi bo też nic nie znaczy...

Gość zakochanazałamana
ten twój kolo to zwykły dupek! nawet nie potrafi się bronić przed naszymi zarzutami!

Gość To ja_ten _niepokorny
Tu i ówdzie sie ubawiłem. A tam gdzie ktoś mi odpisuje o tym kopie w jaja to ja chętnie spróbuje. Podaj miejsce i czas i obiecuje zadanych przesadek ;) Chyba takie groźby w necie to objaw debilizmu- prawda? ;) Wrócmy do tematu: To kiedy sie ten związek zaczyna? jak kupuje w sklepie bułkę ładnie sie do pani uśmiechnę i powiem "miłego dnia" a ona zacznie sobie wyobrażać już domek z białym płotkiem i labradorkami? jaja sobie robicie. W przeszłości sam zostałem zdradzony i dość mocno to przeżyłem. Dlatego jestem wyczulony na zdradę. Ale to tego trzeba związku. A tenże trzeba wyznaczyć kiedy jest. Wiec kiedy jest? Ktoś rzucił ze mam 13 lat. Okej. Gdybym miał właśnie 13 to bym sądził ze po miłych słowach przez ggy jesteśmy już ze sobą.

przytulić cię? nie wiesz kiedy związek się zaczyna? nie mam wiecej pytań!

Ja Kaftanie:D:D Dopije kawe i ide do sklepu i potem wiesz gdzie bede:P Ale to frajer no nie?A ta jeszcze przeprosiny wymusza na nim:D Kurwa drugi P :D

Gość nieprawdziwa z
do warszawy tez mozna z przesiadka :p

A czy kazdej dziewczynie do ktorej jak twierdzisz masz stosunek obojetny a to ona wyobraza sobie nie wiadomo co kupujesz maskotke??Chyba miales jakies zamiary na rozwiniecie znajomosci z autorka skoro kupiles jej prezent,calowales i przytulales??!!

a przewodniczy im baran:)

Gość nazwijmy rzeczy po imieniu
po raz trzeci: trzeba bylo od razu powiedziec, ze to fucking friends, dlaczego sie nie przyznales???

Gość nieprawdziwa z
chyba chcialas napisac z sasiadka tak naprawde to chcialam zebys ty to dopisal :p

Bidi bidi a ja mam wrazenie ze ten koles wogole nie wie co to jest prawdziwy zwiazek.I dziwie sie ze sa jeszcze takie glupie(bez urazy) dziewczyny jak autorka.

chyba chcialas napisac z sasiadka sasiadki nie trzeba poświęcać dla innej zawsze jest pod bokiem pudło