Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nogogłaszczka

Do oceny, Szanowni Państwo długie dosyć..

Polecane posty

Gość nieprawdziwa z
planuje dodac menu na stopie? zs.. no to po co w ogole rozmawiac? :D:D:D hell of its own making :)

Szanowni Państwo, będę wdzięczna za przeniesie rozmów o PKP np. do tematu o PKP. Chętnie się tam nawet poudzielam.

Gość nieprawdziwa z
do tematu o PKP TO TO NIE JEST TEMAT O PKP?????? myslalam ze chodzi o pociag

nogogłaszczka--dalej chcesz to wałkować,?przecież już wszystko wiesz :)

Gość nieprawdziwa z
pokojowej slowo sasiadka bylo lepsze zawsze szczery :)

Gość To ja_ten _niepokorny
Dacie sie wypowiedzieć drugiej stronie czy tylko próbujecie linczu dla zabawy? Bo generalnie to po mnie spływają takie posty ja zaprezentowała Sringi. Ale wolałbym żeby wyjaśniono wątpliwości na temat: Kiedy zaczyna sie związek? Wtedy gdy pisze sie miłe słowa na gygy czy bardziej wtedy gdy w realu obydwie strony deklarują chęć bycia ze sobą?

zawsze szczery no to po co w ogole rozmawiac? to nie rozmawiaj no o pluszakach z toba nie rozmawiam i o pkp takze.

Gość nieprawdziwa z
do reniferow dodajmy dzial : zoofilia i jej filie

Gość nazwijmy rzeczy po imieniu
no ale przeciez chodzi o pociag seksualny i jego realizacje do wielu kobiet na kilku torach :P

Gość nieprawdziwa z
Ale wolałbym żeby wyjaśniono wątpliwości na temat: Kiedy zaczyna sie związek? dla kazdego kiedy indziej jak sam widzisz podobnie jest z koncem :) wyjasniono?

Mój post z 12:32. Czy naprawdę nie jesteś w stanie tego pojąć? "Zrozum też, że słowa takie jak "zależy mi", "tęsknię", "uwielbiam", a nawet "jesteś najlepszym co mi się w tym roku przydarzyło" znaczą więcej niż seks. Bo ten owszem - może byś TYLKO seksem, bez znaczenia. Więc jeśli już rzucałeś tak wtedy tymi wszystkimi pięknymi słowami, to miej jaja, żeby brać teraz za to opdowiedzialność.A nie wyszydzać ludzi, którzy Ci mówią, że spieprzyłeś sprawę. "

o ja_ten _niepokorny a przez net kiedy się nie widzieliście padły słowa kocham? bo jeśli tak----myśląc tak jak ty---użyłeś słowa kocham- jesteś automatycznie w związku,a jak byłeś i pieprzyłeś tamtą to znaczy ze ją zdradziłeś ?

Więc jeśli już rzucałeś tak wtedy tymi wszystkimi pięknymi słowami, to miej jaja, żeby brać teraz za to odpowiedzialność nogogłaszczko chcesz nakazać mu coś czego on najwyraźniej nie czuje?? do czego nie ma przekonania?? a może lepiej przyjąć do wiadomości jaki światopogląd reprezentuje twoje kochanie i jeśli jest on dla ciebie nie do przyjęcia ( a skoro masz problem to jest) poszukać takiego, który będzie miał do przyjęcia czy ten pluszak to diamentami był wyszyty???

Sami - "kocham" padło 10 dni po bzykaniu tamtej. Wcześniej były "tylko" te o tęsknieniu, zależeniu, uwielbianiu...

Gość nieprawdziwa z
piekny, taki prawdziwy :D:D:D ale prawda jak to prawda w oczy kole

Gość nazwijmy rzeczy po imieniu
zacytowane slowa, pocalunki i przytulanie, to co to jest? o innych sprawach nie wspominajac, bo wiez tworzy sie wczesniej, przeciez bez tego nie byloby realizacji w tego typu przejawach; tesknisz, rozmawiasz godzinami i uwielbniasz, calujesz i przytulasz sie z kazda napotkana laska :O???

Gość nieprawdziwa z
Wcześniej były "tylko" te o tęsknieniu, zależeniu, uwielbianiu... "uwielbiam sie u ciebie przesiadac"

Wcześniej były "tylko" te o tęsknieniu, zależeniu, uwielbianiu... a może inaczej te słowa rozumiecie może do mietka z pod piątki też pisze- tęsknię za tobą zależy mi... na wynoszeniu śmieci o tej samej porze co ty

acha 10 dni po bzykaniu czyli to była taka ruletka na kogo wypadnie tej powiem kocham no cóż uroki netu:)

Gość kiedy zaczyna się związek
Związek zaczyna się wtedy, gdy dwie strony okażą spore zainteresowanie sobą - rozmawialiście długo, pojaiewły się slowa-klucze, tęsknota, więź - dla kobiety to było oczywiste, że jesteś na jej wyłączność, bo dałeś jej do zrozumeinia, że CZUJESZ TO CO ONA, a co ona czuła - to nie wmówisz mi - na pewno wiedziałeś! Dlaczego prowadziłeś z nią dlugie telefoniczne rozmowy, obiecywałeś, zapewnialeś, skoro to nie było prawdziwe?

Gość kiedy zaczyna się związek
i jeszcze jedno - czym jest dla Ciebie MIŁOŚĆ?