Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nogogłaszczka

Do oceny, Szanowni Państwo długie dosyć..

Polecane posty

Po 7-stronie juz kompletnie nie wiem po co ten topik:)

ZS i z pod i spod są wersjami poprawnymi:)

Gość To ja_ten _niepokorny
*Sami* a przez net kiedy się nie widzieliście padły słowa kocham? bo jeśli tak----myśląc tak jak ty---użyłeś słowa kocham- jesteś automatycznie w związku,a jak byłeś i pieprzyłeś tamtą to znaczy ze ją zdradziłeś ? No właśnie NIE padały. A to z prostego powodu. Powiedziałbyś te słowa osobie która znasz tylko przez net? Ja nie. Padały już tu hasła, ze kurwiarz i podobne. zapewne właśnie taki gość nie maił by z tym problemu. Nie jest chyba moją wina ze to co poczułem do nogogłaszczki zacząłem rozumieć później niz ona? Alleluja i do przodu- Twój poziom jest buraczany. Nie będę cytował ale opanuj sie proszę.

"Po 7-stronie juz kompletnie nie wiem po co ten topik " Założenie pomysłodawcy było mniej więcej takie: "zapytaj innych, oni potwierdzą, że wymyślasz"

"No właśnie NIE padały. A to z prostego powodu. Powiedziałbyś te słowa osobie która znasz tylko przez net?" Ale nawet nie próbujesz zaprzeczać, że padały inne, też mocne, o których pisałam.

Gość nieprawdziwa z
ike mietek ma juz pelna skrzynke czym jest dla Ciebie MIŁOŚĆ? to dopiero jest na temat!!!

Gość kiedy zaczyna się związek
Czym dla Ciebie jest miłość? te pyatnie zostało zadane, ponieważ jak poprzedni odpowiadający zdaję sobie sprawę, że oboje inaczej rozumieja slowa, lepiej by było, żeby wyjasnili sobie terminy podstawowych pojęc dot. relacji

ZS oddaję honor sprawdziłam:) poprawiam się spod piątki

Gość nieprawdziwa z
nie maił by nie mogli sie dogadac wiec zaczeli pisac zeby bylo jasniej :)

Gość nieprawdziwa z
ZS oddaję honor sprawdziłam poprawiam się spod piątki ike wzruszasz mnie

ike mietek ma juz pelna skrzynke pomóc mu wyczyścić ?

i sadzonki diabli wzięli

Gość nazwijmy rzeczy po imieniu
na pewno wiedziales - najpozniej jak sie spotkaliscie podczas wysiadki na pociag - ze Ona sie zaangazowala, wiec dlaczego pojechales dalej na bzykanko do 'przyjaciolki'??? jesli to co bylo miedzy wowczas miedzy wami to NIC, to dlaczego jej nie powiedziales o tym, ze jedziesz na seksik z przyjaciolka??? a 'przyjaciolce' powiedziales, ze spotykasz sie z 'nikim' podczas specjalnie zaplanowanej (a niekoniecznej) przesiadki???

Gość nieprawdziwa z
lepiej by było, żeby wyjasnili sobie terminy podstawowych pojęc dot. relacji :D:D:D dobry pomysl

13:24 [zgłoś do usunięcia] To ja_ten _niepokorny No właśnie NIE padały. A to z prostego powodu. Powiedziałbyś te słowa osobie która znasz tylko przez net? Ja nie. Padały już tu hasła, ze k**wiarz i podobne. zapewne właśnie taki gość nie maił by z tym problemu. Nie jest chyba moją wina ze to co poczułem do nogogłaszczki zacząłem rozumieć później niz ona? nie pogrążaj się bardziej:) dlaczego nie powiedziałeś nogogłaszcze ze masz przyjaciółkę do seksu? tylko to chce wiedzieć i dam ci spokój

Gość To ja_ten _niepokorny
No to prowadzimy czy nie? ;) Nie zaprzeczam. Padały takie miłe słowa. Dla mnie powoływanie sie na nie to trochę dziecinada. Bo to ze tęsknie i ze super sie rozmawia jak i to ze do zobaczenia jutro jest jeszcze cholernie daleko od jakiegokolwiek związku. Nie umniejszam ich ale mówienie ze to już świadczy ze jest sie z kimś traci dziećmi neostrady. NIEWIDZIELISMY sie wcześniej. Mozna być z kimś kogo sie nie widziało?

sami tłumaczył to już mętnie ale tłumaczył

2000 stron i zalatwione 3000 a pociąg?