Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kumpelka87

Jestem nieszczęśliwa

Polecane posty

Gość kumpelka87

Mam wspaniałego faceta, dom, rodzinę, studia a mimo to wciąż mi źle :( Mam tyle marzeń a i tak nie wierzę, ze kiedys sie spełnią...Nie mam na to ani finansów ani możliwości.Moje życie jest szare, nudne, monotonne. ...Po prostu do kitu :( Ehhh...

brakuje ci prawdziwych problemow to sobie wymyslasz jakies problemy typu natury egzystencjalnej🖐️ jakbys nagle musiala si zzmagac zjakims powaznym problemem to nie zawracałabys sobie dupy takimi pierdolami moja droga🖐️

Gość kumpelka87
moze to przez moja chroniczna anorgazmie?

W pewnym momencie życia nadchodzi pora, by zaakceptować fakt, że nie można mieć wszystkiego. Marzenia sa po to, by je realizować, ale nie wszsytko musi byc hop-siup, od razu. A jakie to marzenia?

Gość kumpelka87
Marzeń jest od cholery -profesjonalna nauka tańca, jazda konno, podróże , ciekawa praca, prawo jazdy, wydanie swojej poezji....To te najważniejsze :)

przeciez to sa rzeczy ktor mozesz zrealiwoac w kazdej chwili ale rozumiem ze ty wolisz siedziec i sie uzalac.... kazdy ma takie marzenia...tylko one maja to dos iebie ze od siedzenia na kafe i biadolenia sie nie spelniaja

Gość kumpelka87
Jasne , każdy ma jakieś marzenia, które ciężko spełnic....

Gość kumpelka87
:-(