Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodziankaaaa

Moment prawdy - kto oglądał?

Polecane posty

Gość jagodziankaaaa
A poza tym oglądałam "Moment prawdy" w wydaniu hiszpańskim i amerykańskim, i tamci prowadzący nadają się do tego programu, a Zygmunt Chajzer - niestety nie :-(

nie wiem jaka jest sytuacja miedzy nimi dokladnie, ale jamajka wydaje mi sie ze to by byla najmardzejsza rzecz.

Gość wirowka
przecież to byli AKTORZY!!

ja tez bym nie mogla. ale nie mogla bym tez mieszkac z nim pod jednym dachem gotowac albo prac majty i skarpety

Gość
no zgadzam sie Zygmunt jest zbyt sztywny i przewidywalny w swoich wypowiedziach :O totalnie nie psauje

mogliby dac kogos kto by im jezdzil po tych wszystkich tajemnicach. chetnie zloze aplikacje na prowadzaca ;]

Gość
nieatrakcyjne kobiety sa na taki los skazane 😭 :O:(

Gość jagodziankaaaa
Tak Zygmunt to sztywniak i zbyt dużo chce wiedzieć od uczestników. Nie ma wyczucia kiedy zakończyć pytania, oprócz tych, które musi zadac :-( A ta babka powinna wziąć całą pulę i skorzystać z dobrodziejstw dzisiejszej chirurgii plastycznej :-)

Gość
ja juz nawet wiem jak to było ona bardzo sie jarałą w młodosci faktem ze taki atrakcyjny i zapewne przebojowy facet ja chce i starała sie mocno zeby z nim byc :( 😭 :O

a tam pozornie nieatrakcyjnie kobiety czasem mają takich atrakcyjnych i kochających partnerow, że można tylko pomarzyć

Gość jagodziankaaaa
Czyli co? Lepiej mieć niskiego i grubego, żeby nie chodził "na boki" ?

Gość no typowa kobieta dla
pieniedzy zrobi wszystko...

Gość pytanie do przerwy
a dlaczego Ty uwazasz siebie za taka nieatrakcyjna? Przeciez podobno jestes szczupla, chyba lepsze to niz byc gruba. Wskoczylabys w jakies fajne ciuszki, zrobila sobie oko i fryzure i gra, nieprawdaz?

Gość Dla jakich pieniedzy ona
jest z nim? Mówili, ze zyją bardzo przecietnie! Koleś mówił, że nawet sumy 30 tysięcy nie miał nigdy w rękach! O jakich pieniądzach tu mowa? Dzieki temu programowi uzbierał na podział przy rozwodzie.

Gość
nie nieprawdaz poniważ moja chudosc i wzrost przybieraja juz rozmiary karykaturalne :O nie mam sie w tzo ubrać wysztko wisisi jak na wieszku :O:O a atrakcyjnie jest wtedy gdy sa podkreslnoe kształy :O 🖐️ ))

Gość
nie chce być samotną biedną panną !! jest z nim juz z przyzwyczajenia chociaż to ja niszczy psychicznie ! w programi maż silił sie na komplemetny i przytulenie ,ale w rzeczywistosci tego na pewno nie robi kobieta nie atrakcyjna , i nie czujac atego włąsnie taka sie robi!!! a wy koorfaa mówicie ze wyglad nie jest wazny :O 😭

Gość jagodziankaaaa
No to ja chyba jestem nietypowa, bo pieniądze to nie wszystko :-)

Gość pytanie do przerwy
Ale atrakcyjnosc to pojecie wzgledne. Kiedys pisalas ze masz sylwetke jak Anja Rubik. Przeciez przy takich ksztaltach naprawde mozna fajnie wygladac. I nawet jesli nie podobasz sie sobie na pewno znajdzie sie ktos dla ktorego bylabys piekna. A to z kolei na pewno poprawiloby Twoja samoocene. A odpowiednio dobrany stroj moze zdzialac cuda, mowie Ci!

Gość jagodziankaaaa
To on ją tulił? Nie widziałam. Przełączyłam tv na inny kanał, bo było przykro tego słuchać. Ciekawe czy ich dzieci widziały ten program ?

Gość
ale jakich kształtach ? :classic_cool: ok Anja sie jeszcze ładnie preznetuj bo jest oplona, wiec nie wyglada anemicznie jakby miałą zaraz umrzec, to ok bo wlasnie planuje dłuzszy pobyt w solarium a z ciuchami to włąsnie nie wiem :O jeśli sie na tym znasz z checia przyjme jakie porady , bo mi też sie do tej pory wdawało ze wiem ,ale od ostaniej wizyty z sklepie ,zju nie !! 😭 :O:(

Gość pytanie do przerwy
Znam jak znam. Po prostu sama musze maskowac swoje niedoskonalosci i jako tako wychodzi :) i lubie sobie wyobrazac jakby upiekszyc ludzi. Jakbym Ciebie zobaczyla to mysle ze bym cos wymyslila. Albo chociaz bys opisala ksztalt twarzy, wlosy, kolor oczu itd. Jak chcesz to mozesz pisac na maila agnieszkadzip-87@o2.pl

Gość jagodziankaaaa
Do przerwy: A co chodzi, jaki masz problem, napisz :-)

Gość przerwa a ile
wazysz i ile masz\wzrostu???????

Gość jagodziankaaaa
A tak prawdę mówić powiedzcie dziewczyny, czy wg was ten facet był naprawdę tak atrakcyjny? Czy darowałybyście mu te wszytkie zdrady?

Gość
:D:D też tak robisz ? :classic_cool: myslałam ze tylko ja tak mam siedze czesto na wykłądach patrze na dziewczyny i myśle co i jakim sposobem mozna by było w nich poprawic :classic_cool: no taki opis to pewnie za wiele nitz nie da, musiałbys mnie zobaczyc, no ale ja swojej fotki nie wyśle zreszta głowny i przewazajace problemy sa tylko na skale chirurgiczne a takie zabiegi maskujące mam raczej doprawcowane teraz jakos oprócz ciuchów bo juz sama nie wiem co mi sie podoba :O:O a jak juz podoba to hoojowo lezy

Gość pytanie do przerwy
nie, bo mnie denerwowal sposob w jaki mowil. Nie wytrzymalabym z nim jednego dnia. A zreszta nie mial jednego zeba, taki czlowiek z gory staje sie dla mnie nieatrakcyjny :)

Gość
jak dla mnie był jego wyglad, i jego sposób bycia, pewny siebie mi tego brakuje, i to lubie u innych

Gość
:classic_cool: racja nie liczac tej przewy miedzy zebami :O

Gość pytanie do przerwy
Przerwa jesli sobie Ciebie dobrze wyobrazilam to ubralabym Cie w legginsy (moga byc w jakis wzorek) a do tego luzna tunike ze sciagaczem w pasie i z zabotem a do tego buty na obcasie (chyba ze jestes naprawde bardzo wysoka) ale z paskiem w kostce. do tego fajnie wycieniowane wloski (najlepiej na 2 warstwy, zeby ta gorna tworzyla takiego boba), fajna torebeczka i smigasz :)