Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodziankaaaa

Moment prawdy - kto oglądał?

Polecane posty

Gość pieknewlosyona
ta babka za te 45 tys to niech se zęby wybieli bo takie paskudne żółte miala aż sie rzygac chcialo fuuuuu

dzieciaki ich dziś w szkole będą za sobą słyszeć różne teksty i dowiedzą się co robi tatuś, no chyba ze rodzice ich uprzedzili. Żałosne!!! ja wiem , ze tak dzieje się w wielu małżeństwach i kobiety się na to zgadzają ale żeby lecieć z tym do telewizji!!!!!!! Chore i nienormalne to dla mnie.

Gość a co a kiedy
Powiedzcie gdzie ogladałyscie ? Polska wersję ? Czy zagraniczną ???

Gość pytanie do przerwy
A odnosnie tematu to wydaje mi sie ze tam sa ludzie podstawieni. No kurcze, kto normalny majac tak posrane zycie pchalby sie do takiego programu?! Ja bym tam za nic nie poszla bo uwazam ze mam za duzo na sumieniu i bym sie ze wstydu spalila jakby to cala Polska widziala, a do nich to mi naprawde jeszcze daleko :)

Gość a co a kiedy
To znowu leci polska wersja tego programu ??? Gdzie na Polsacie ??

Gość Papolina
Cały ten debilny program to mega przedstawienie, ludzie podstawieni, zachowania wyreżyserowane, nagrywane tysiąc razy przed emisją żeby jak najwięcej widzów było i polsacik zbija na nich gruba kasiure :)

polska na polsacie ja tam wale co i kto sie dowie o mnie, żyję w zgodzie ze sobą i podejrzewam ze ten facet też, ale krzywdzić przy tym innych...... nie to nie dla mnie

Gość a co a kiedy
Jak można za kasę własne brudy prać przed milionem widzów ? ( o ile to faktycznie prawda) Dajcie spokój za nic na świecie :O

Gość jagodziankaaaa
Chyba jednak uświadomiłam sobie, że faktycznie to mogła być tylko gra...... Słyszałam, że "W rozmowach w toku" tak robią. Kłamią - dla oglądalności :-( Co za czasy....

Gość a czy mozna ten odcinek
obejrzec w necie i gdzie ?

Gość jagodziankaaaa
Cały czas zastanawia mnie (jeśli to wczoraj było prawdą), dlaczego ona nie śpi ze swoim facetem? MoŻe wtedy nie byłoby tych zdrad i lepiej by się działo w ich małżeństwie... Co do zęba, to ja brak jednego, mogłabym znieść :-) Oby to tylko nie była jedynka :-) :-) :-)

Gość pytanie do przerwy
Moze juz sily nie ma jak on moze w kolko :)

gdyb wiedziała o wybrykach mojego faceta to też bym z nim nie sypiała - chciażby z szacunku do siebie samej

oczywiście jeśli wcześniej z niewiadomych powodów nie wykopała go z domu

Gość jagodziankaaaa
Gdybym ja wiedziała, że mój m. biega do kochanek, to za każdym razem dawałabym mu do kieszeni brudne skarpety + majty do prania :-)