Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandi_419

Zapomniałam tabletki !!!

Polecane posty

Gość sandi_419

Zapomnialam zarzyć wczoraj tabletke o 20.00 a przypomniałam sobie dziś o 12.00 i szybko ją zarzyłam. Nie odbyłam stosunku od wczoraj. Czy jest ryzyko że zaszłam w ciążę ?? Proszę o odpowiedź. Bardzo sie przejełam ;-((((

Gość a ja wiem jak
Tak, jest ryzyko. zachwiałaśrównowagę hormonalną

Gość W jaki sposób miałas zajsc
w ciaze jak nie odbylas stosunku?

Gość Raz nie wzielam w ogole
tabletki.... Raz zaczelam zamiast w niedziele to w sobote, bo pomyliłam dni..:/ Dwa razy tabletke wzielam po 20 godzinach, bo zapomniałam.... W ciazy nie jestem choc wspolzylam w tym czasie.

Gość sandi_419
Chodzi że nieodbywałam stosunku, w tych dniach.

Gość src
niepotrzebnie bralas teraz bo nie mozesz juz brac o 20 bo to za krotki odstep czasu....trzeba czytac ulotki tam wyraznie jest napisane ze jesli zapomnialas tabletki wzias z minelo wiecej niz 10 godz to nalezy ja pominac i przyjac kolejna o wyznaczonym czasie...pisza tez zeby przez 2-3 dni uprawiac seks z prezerwatywa albo poprostu niech w tobie niekonczy....

w jakiej ulotce tak PISZĄ??? w mojej jest napisane, że zapomnianą należy zażyć jak najszybciej (zapomnienie to powyżej 12 godzin spóźnienia) a następne o normalnej porze. autorko- przeczytaj ulotkę bo dalsze postępowanie zależy też od tygodnia

zgadzam się z samasobie w mojej ulotce piszą dokładnie to samo w ciągu 12 godz ...a dalej stosować tak jak zawsze

Gość sandi_419
Dzękuje za rozwianie wątpliwości ale pytanie co teraz sie stanie jak wzielam dziś o 12.00 tabletke wczorajsza ktora mialam normalnie zarzyć ?? ;-(

Gość sandi_419
dziekuje :-) serdecznie pozdrawiam i przepraszam za kłopot ale czasem potrzeba czyjejś rady w chwili przerażenia.

Gość lekarz bedzie wiedzial
przydalaby sie wieksza zazylosc ze slownikiem ortograficznym zanim zaczniesz zazywac tabletki :o

Gość sandi_419
Jeżeli zrobiłam 16 h przerwe bo zapomniałam tabletki to nie bedzie jakiś skutków ubocznych ?