Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MM22

Jestem w Ciąży a chłopak mnie zostawił

Polecane posty

Gość kajtuś
Tak się kończy sypianie z włąsnym szefem dziewczyny. Niech to będzie przestroga. To się kupy nie trzyma,najpierw chce potem nie chce, kocha nie kocha.. jakiś jebnięty albo ty masz skłonności do nadinterpretacji. Tak czy siak ojcem będzie. Ja bum zrobila wszystko co w mojej mocy by pozbawic go praw do dziecka, łatwo nie będzie. Alimenty to dostaniesz jakieś ale to będzie kilkaset zł.:/

przeczytałes ze to dziecko było planowane? biora taka sama odpowiedzialnosc za to. to chyba normalne ze jak sie kochaja to uprawiaja sex..nogi rozkładaja to dziewuchy na dyskotekach.

Facet jest mądry a panna jest durna. Chyba oczywiste jest że jak by powiedział prawdę - czyli że chce ja sobie poruchać to by sie nie zgodziła. Więc wymyślił byle co a panna łykneła jak pelikan i dymanie gotowe. No chyba nie liczyła że facet starszy o tyle lat liczy na cos innego jak darmowy seks.

zgłos to do inspkcji pracy haha, albo powiedz mu ze jak ci nie bedzie placil 5 tyś co miesiac oskarzysz go o molestowanie i zmuszanie do seksu w zamian za prace:) oko za oko, jak to mówią.

jak jest madry?...hehetak robi za przeproszeniem palant nie facet! co to za facet ktory unika odpowiedzialnosci! to dupa wołowa nie facet! i ty chyba tez własnie takim typem jestes.

Gość MM22
Nie wiem dokładnie ile zarabia, ma dwie firmy i to różnie bywa, ale w zeszłym roku wiem, że miesięcznie jakieś 20tys wychodził, z tym, że jak zaczełam z nim być to moim szefem nie był

Jak panna jest durna i wierzy we wszystko to tak sie kończy. Ale na szczęcie dla nas jest duuużo łatwowiernych i chetnych panienek. Wystarczy dobrą bajkę sprzedac i w miare byc cierpliwym :)

no jestes naprawde super;-) gratuluje ze taki z ciebiue macho;-)dodasz cos jeszcze?

Jeżeli to rzeczywiście od niego zależy przedłużanie umów to w sądzie pracy cała firma za nim stanie a nie za toba. Da dobrą premie i jeszcze zeznają że to Ty go uwiodłas :D

Gość nie ma to jak
moczyć w każdej napotkanej dziurze, wspanialy system wartości masz męska kurwo

Gość hghg
diabeł wcielony Nie jestem macho i dzieki łatwowiernym pustakom nie musze bo za byle bajke same sie pchacie do wyra :D:D:D i jeszczy wierzy w to co pisze :D:D:D

Gość nie ma to jak
one się pchają a ty bierzesz, jesteś taki sam!! Dziwka o twoje drugie imie, zgnijesz sam wśod takiego nawozu jak ty.

No jeżeli panna wierzy stardzemu chujowi, że on chce byc z nią to ma naprawde fajnie w berecie. Skoro już szuka mlodszych to za dziesięc albo pięć lat tymbardziej bedzie sie za młodymi ogladał a ja kopnie w dupe.

Gość mam odpowiedź na wszystko
JESTEŚ JESZCZE MŁODA I GŁUPIA, czy nie pomyślałaś,że on mówiąc,że chce mieć z Tobą dziecko tylko Cię bajerował żeby mieć młodą kochankę? Współczuję ale powinnaś jakoś zadziałać,nie zostawiać tego tak , może jego rodzice pomogą?

Gość nie ma to jak
a dlaczego ma nie wierzyć? nie każdy jest takim wyrachowanym skurwielem jak ty!

Gość nie ma to jak
No to możesz być z isebie dumny tatuśku, prawdziwym trzeba byc mężcyzną żeby zostawić swoje dziecko i nazwać je bękartem.

No co? Znalazł młodą i naiwną to sobie poużywał a jak zaczęły sie robic schody w postaci dziecka to się wycofał. Nie on pierwszy i nie ostatni.

Gość MM22
Nie, nie znam jego rodziców, oni za granicą mieszkają a z mój były zbytnio z nimi kontaktu nie utrzymywal

Gość kmjnbgvcvb
Nieślubne dziecko (pozamałżeńskie) – dziecko pochodzące ze związku pozamałżeńskiego, inaczej „z nieprawego łoża” (łac. 'illegitimi thori')

Gość nie ma to jak
Tacy jak ty to zwykłe oślizgłe pasożyty żerujące na ludzkiej dobroci i naiwności, najgorszy typ człowieka. Nie wiem kto cię wychował ale musi byc potworem i pewnie bardzo się wstydzić takiego syna. Prawdziwej młości bezinteresownej już nie zaznasz bo we wszystkim dopatrujesz się własnej korzyści. Nie będziesz potrafił tego dostrzec ani docenić bo dla ciebie to nic nie znaczy. Jestes zerem.

Gość jolara
diabeł wcielony już Cie któryś raz widze na tego typu topiku i jak zwykle jakbyś nie przywalił to byś się żle czuł no nie ? Podnosi to twoją samoocenę? Pytam tak z czystej ciekawości

Od dawna wiadomo, że tak dlugo jak dziewczyny będa wierzyć w bajki tak długo będą się takie sytuacje powtarzały. A jeżeli to mówi starszy zdesperowany facet to wiadomo ile prawdy z tej jego milośći. Rówieśników zabrakło? No ale mi jej nie żal w końcu jak to mówią: Jak suka nie da to pies sam nie weźmie

Gość MM22
Jak czytam to co niektóry tu piszą to aż mnie mdli, czy wszystkim facetom tylko o to chodzi, chyba naprawdę jestem strasznie naiwna, bo mi nigdy nie przyszło to na myśl, myślałam, że się kochamy

kpiarz > świetnie to określiłe - jesteś psem.

Gość jolara
Bywa i tak ale faktycznie trzeba nyło jakoś sobie zabvezpieczyć przyszłość bio w dzisiejszym świecie już tak jest że dzis kocha a jutro jest z inną

Bo mnie to szczerze bawi :) Bawi mnie naiwność durnych lasek, które koniecznie musza się na własnej skórze przekonac bo wyciąganie wniosków z podobnych przypadków Wam nie wystarcza. Może gdyby kobiety mniej rozdawały na lewo i prawo to faceci by je bardziej szanowali. A tak to wiadomo - jak nie da jedna to da druga i wystarczy jej byle co obiecać - a niektórym nie trzeba kompletnie nic obiecywac i tez dadza. A potem jak ciąża to wielkie pokrzywdzone a do wypinania dupy pierwsze byly :)